lørdag 6. juni 2009

En hyllest til nettbutikken-som gjør det gratis å få varene sine levert!

Boligfryd gjør det jeg lenge har lurt på hvorfor ikke flere gjør. Den flotte nettbutikken tilbyr GRATIS frakt. Det forutsetter at du handler for over 1000,-Men med to-tre tastetrykk som den eneste innsats fra sofakroken er det fort gjort å oppnå den symbolske summen. Jeg er ofte fristet til å gjøre unna en shoppingrunde over nett. Men når frakten kan komme opp i både en, to og tre gamle Camilla Colletts snur jeg i døra og legger visakortet tilbake i lommeboken. 

Sjekk også Himmelrommet som har fått nye flotte nettsider og Hjem Kjære Hjem som har 25% rabatt på alle ordinære varer. I tillegg har endelig Zanz fått egen nettbutikk. Gratulerer!

Her er en oversikt over andre norske nettbutikker:

5 kommentarer:

Cecilie sa...

Jeg sier meg hjertens enig: HIPP HURRA for Boligfryd! Jeg er rimelig sikker på at de tjener godt på den løsningen! Jeg er som deg, og stapper ofte kortet tilbake i lommeboka og dropper hele bestillingen der portoen blir uforholdsmessig dyr. Samtidig liker jeg godt å kunne handle over nett, siden tiden til å tråle butikker ofte blir knapp i en hektisk hverdag.

Jeg håper dere har en flott tid med lille Lycke - og ønsker dere alle en fortsatt deilig helg :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Heisann!
Jeg sender også alle ordrer over kr. 1000,- portofritt, og har gjort det i flere mnd'er. Du får også en liten gave med i pakken. Uansett hvor mye du handler for.
Jeg gjør så godt jeg kan for at det skal være en god opplevelse på alle måter å få pakke i posten:)

Men en må også tenke på at å sende en pakke i norge koster i gjennomsnitt 150 kr. Så da jeg tar 95 i porte så er det med tap på de fleste pakkene. En kan jo også tenke på at det tar tid, en bruker bensin og kanskje må en betale for parkering om en handler i en fysisk butikk, så en betaler litt mer for varen enn det en betaler i butikken da også. Hvertfall tenker jeg litt slik da jeg handler på nett og må betale porto.

Ha en superduper uke
:)

Camilla sa...

@Ragnhild. Tusen takk for en liten tankevekker. For i Oslo betaler man jo brått 100,- i parkering etter en liten handlerunde. (derfor er jeg litt småkjip og støtter lokale sentre som f.eks Kolbotn. Nytt og bra) Høres hyggelig ut å handle hos deg. Gleder meg til å besøke bloggen din;)

Anonym sa...

Takk for hyggelig hilsen hos meg og WOW for et innlegg du har laget! Tusen takk! :)
Ellers må jeg si meg enig med Ragnhild i Wallas Verden at å sende en pakke i Norge koster mer (ofte mye mer) enn portoen vi tar for å sende. Så i de aller fleste tilfeller sponser vi mye av portoen. I tillegg legger jeg (og mange andre nettbutikker) alltid med en ekstra gave som takk for handelen. Har aldri opplevd å få det samme i fysiske butikker.

Håper du koser deg sammen med lille Lycke (vakkert navn til en vakker jente). Føler også med deg i sorgen over Emil. Har opplevd det samme selv, og han fikk også navnet Emil. Han ville vært 8 år nå. Livet gikk allikevel videre, selv om man ikke trodde det da og i dag har vi 3 barn (2 jenter og 1 gutt).
Jeg ønsker deg en riktig fin sommer! Ta vare på deg selv og familien :)

Camilla sa...

@Boligfryd. Bare hyggelig. Synes det er stas å vise at man setter pris på de som skiller seg litt ut fra mengden. Nå er det jo så mane flotte interiørbutikker på nett, men din liker jeg spesielt godt. Må få handlet litt når feriepengene kommer...hehehe....

Trist å høre om Emilen din.. Ja, livet går helt klart videre. Skulle bare så gjerne ønske at man slapp å bære med seg en slik tung sorg videre. Noen dager er bare så vonde. Lycke lyser opp hverdagen ubeskrivelig mye. Kunne ikke vært henne foruten!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails