torsdag 25. juni 2009

Hot Shop Blogg!

Det går litt trått med bloggingen om dagen... Det er sommer, utetid og varmt!
Veldig varmt! Så varmt at jeg tok med meg Lycke på innendørs shopping i dag. Kjøpesenteret kunne friste med aircondition og nesten tomme butikker. Dessuten har salget startet de fleste steder allerede;)

Og denne vesken kunne jeg jo ikke unngå å kjøpe, vel!!? Lyckebag har i skrivende stund ikke fått oppdatert siden sin, men det bør ikke være lenge til at den er oppe og går...Kolleksjonene består av bags, by night og cosmetic-vesker.

Så om jeg ikke har Carries store blomst på kjolen, så har jeg den i allefall på vesken min!
Dessuten bærer den et alldeles vakkert navn!;)3 kommentarer:

Anonym sa...

Denne vesken var bare ment å bli din! Stilig var den!
Tone

ellen sa...

Men pen var den ikke, hehehe. Du hadde rett i det du sa her om dagen. klem!!!

Camilla sa...

Jovisst er den pen! Skal vise deg til rett antrekk, jeg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails