tirsdag 30. juni 2009

Happy Birthday!

Om få dager er tre tiår tilbakelagt. Og det føles fantastisk! Joda, halvveis til seksti og alt det der, men å fylle tretti føles bare riktig. Jeg har fått mine skrubbsår, klemt mine kviser og hatt mine kjærlighetsorger. Jeg har funnet mannen i mitt liv, har et deilig hjem og jeg har født to vakre barn. Livet har til nå vært innholdsrikt både på godt og vondt, og jeg har lært så mye på veien som jeg tar med meg videre på reisen.

Endelig føler jeg en slags ro, en trygghet og en tilstedeværelse. Jeg lever dagen i dag og forsøker å ikke se for mye fremover. Det er så fort gjort å ta dagen i morgen på forskudd og glemme det viktige minuttet man står midt oppi... Men etter tretti år i livet har jeg erfart at alt har sin tid.

Fremtiden ser lys ut. Jeg kan tenke sjæl og mene...Og jeg kan stå for det jeg sa. Men jeg føler meg slettes ikke aleine. (ref. Trond Viggo Torgersen) Jeg har så mange flotte venner. En stor familie har jeg også. Og i sommer får jeg endelig samlet dem alle sammen. Litt senere i sommer blir det 30 årslag med både live musikk og god mat. Og enda senere i sommer skal Lycke døpes. Mye skal planlegges, og da er det godt med litt inspirasjon fra Martha Stewart!4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Camilla, gratulerer så mye med den forestående store dagen.

Du skriver som vanlig så godt at jeg må lese til øyet blir både stort og vått:)

Sender ofte tankene mine østover til dere, Emil og Lykke, håper det kan merkes av og til;) Du må være et av de skjønneste menneskene som finnes og har en stil på bloggen som jeg bare elsker.

Vi er travle flyttere inn i nytt hus for tiden så bloggen min er altfor sjelden oppdatert, men vi koser oss med prinsen i havgapet og gleder oss til det blir mer ro rundt oss og skrivekløen kan tilfredstilles oftere med en god kopp kamillete i lanken:)

Grattis med dagen, jeg håper virkelig det blir en nydelig dag og påfølgende feiring for ikke å snakke om dåp:)

Klem fra Izabelle

Prinsessen paa erten sa...

FOR en flott blogg. En av mine FAVORITTER.... Mye pga du skriver rett fra hjerte. Blir varm og rørt inni meg.... Synes det er så flott det du skriver om Emil ♥
Bildet er bare nydelig....

ANETTESHUS.COM sa...

Gratulerer så mye med dagen, Camilla! 30 år er ingen alder;)

Ha en fortsatt strålende sommer! Kos deg med dine kjære!

Klem Anette:)

Vibeke sa...

Gratulerer så mye kjære Camilla.
Håper og tror at du får en fantastisk feiring med dine kjære:-)

Håper vi får se noen små glimt fra den store dagen også;-)

Store klemmer fra Vibeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails