tirsdag 2. desember 2008

Bare 9999,- Overraskende lave priser!!

Hørt den usjarmerende reklamen?? Sønnen som ringer til mor og far for å få et julegavetips... Moren starter så beskjedent med at de ikke ønsker seg noe, de har jo alt! Men så skjer det en helomvending. De vil ha flatskjerm! Og Expert har tydeligvis løsningen... For har du tenkt til å bruke ti tusen kroner pr gave kan du visst finne noe fint der... Og det vissnok til overraskende lave priser.

Hele reklamen er dum og usjarmerende etter min mening. Den har ingenting med jul å gjøre og gjør meg bare litt irritert. Her gir jeg dere noen bilder av hva jeg selv synes er koselige julegaver:På Mors Matgleder finner du masse spennende. Flere sentre kan by på liknende butikker. Bl.a Holmen Storsenter og Røa-senteret. Selv har jeg lagt min elsk på lemoncurd, ferskenmarmelade til Brie, diverse honninger, sitronsalt, sjokoladefylte polkagriser og kryddersennep.

1 kommentar:

♥ Stines hverdag sa...

Bare 9999,-??? Helt enig, dette har ingenting med jul å gjøre. Dine julegave tips er mye bedre :) Spiselige gaver er en god idé til de som har alt. Koselig å gi og koselig å få. Er nok flere som får slike gaver av meg i år.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails