tirsdag 23. desember 2008

Julen handler om kjærlighet!Vel, julen er ikke bare trist... Man merker godt hva familie og nære venner betyr... Hvor godt de kjenner deg og hva du setter pris på. I dag kom broren til Espen og hans søte familie på morgenbesøk. Se hva de hadde med til oss! Vi måtte selvsagt love å ikke kjenne, klemme eller riste på den før selve julaften.:) Jeg ble rørt til tårer. Hjertetsmykket er årets julegave fra meg til meg! Det kan åpnes og inne har jeg bilde av Emil. Jeg skulle så gjerne delt bildet med dere, men siden internett er internett så tørr jeg ikke... Veldig lei meg for det!Er den ikke bare helt fantastisk??


Så da kan vel bare julen begynne da? Fløtekaramellene er ferdige, gavene er utlevert og jule-sms renner inn. Jeg har fått i sann tradisjon vært innom mormor og morfar med årets hjemmelagede julegave (bildet under) og funnet frem alt jeg har av julenisser og annet julepynt.


GOD JUL FRA MEG TIL DEG!!!

2 kommentarer:

Bakketun sa...

Det smykke er bare nydelig. Det er Emil også!

Ønsker deg og Espen en kjempe fin julefeiring. God jul!

Klem Christel

Som mine dager er sa...

Nydelig julestemning hos deg!

Ville bare innom for å ønske deg, magen og familien din en riktig god jul!

Klem fra Marit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails