tirsdag 2. desember 2008

Endelig Desember!

Først må jeg bare takke min nydelige venninne Cathrine for en herlig dag! En skikkelig deilig juleshopping-dag. Alt gikk i et behagelig sakte tempo... Møttes kl 11.00 og tok for oss i butikken. Ingen skal få klandre oss for at vi holder tilbake i denne finanskrisen og bidrar til at flere arbeidsplasser går tapt. Vi hører deg Fru Halvorsen! Men når det først er 50% rabatt, så er det 50% rabatt. Samvittigheten er fortsatt inntakt;)

Det som er så deilig med å handle nå er jo at det fortsatt er stille i butikkene og de pakker inn gavene for deg!!

Men uansett hvor morro det er på handletur, er det vel så godt å sette fra seg posene innenfor ytterdøren hjemme. Tenne lys (både inne og ute) og sette seg ned med en varm kopp advents-te og åpne kakeboksen.
Årets adventsstake:

Bilde til høyre er forsiden på kakeboksen. Jeg elsker den!!

7 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Høres ut som en koselig dag! Enig med deg..bedre og gå i ro og fred uten køer og mas.. Jeg nærmer meg ferdig, men jaggu blir det ikke alltid noen igjen! Så det blir alltid litt "stess" på slutten (selv om jeg prøvde være tidlig ute i år!hehe..)

Ha en fortsatt fin kveld:)

Som mine dager er sa...

Nydelig blogg du har. Jeg har lest meg litt nedover og leser en reflektert og ettertenkom dame som har opplevd ting i livet jeg har blitt forskånet for.

Jeg ser på bildet her på høyresiden og ser et nyyydelig bilde av en vordrende mor. Jeg ønsker deg all lykke til og at alt vil gå bra!

Klem fra Marit

Gamlå sa...

Heisann og takker for kommentar i bloggen min , for nå fant jeg din koselige blogg:).

Handletur er alltid kjekt. Så nydelig adventstake du har laget deg.

hilsen Gamlå

ellen sa...

Hei Camilla! Bare en liten hilsen fra tante Ellen som er imponert over alt du har fått til. Det ser utrolig koselig ut hos deg og Espen, varmt og god atmosfære.Burde bli med mora di snart og oppleve julehuset deres, men jeg har ikke tid for jeg jobber så mye og nok å gjøre her før jul, så det er koselig nåe Hege og Kine kommer hjem. Ha det godt jenta mi og hils til Espen! stor klem fra meg!!!

♥ Stines hverdag sa...

Nydelig adventsstake du har :)
Liker bloggen din godt!

Camilla sa...

Så hyggelig at du synes det, Stine!:)

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hei kjære:)

Håper du har hatt ei fin helg! Tone sier at hun skal besøke deg til neste helg - det blir nok koselig for dere. Hun er så blid og snill. Vi er heldige vi to som har henne:)

Jeg har sendt deg en liten ting på siden min - du er blant mine favoritter!

Stor klem fra Hege

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails