onsdag 10. desember 2008

Nydelig award!


"Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkselser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse. Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte. Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres".
Denne fine awarden har jeg fått fra Pillepalle. Tusen tusen takk! Jeg sender den videre til:
Kom å hent de som vil;)

1 kommentar:

My home is my Castle sa...

neimen tuuusen takk :)))
Nå ble jeg glad kan du tro :)))
Tar den med meg og sender den videre senere ;)

De bildene over ser gode ut.. Nam...
Den likøren skulle jeg gjerne smakt på ;)
Kos de og ha en fin dag
Klem,Kari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails