fredag 12. desember 2008

Født med sølvskje?


Vel, jeg fikk i allefall noen sølvskjeer til dåpen...!? Og èn av dem fikk jeg her om dagen. Den hadde ligget bortgjemt i en skuff i snart tretti år. Bak på skjeen er både mitt og pappas navn og dåpsdag inngravert. Den andre skjeen som ligger der arvet jeg samme dag som jeg fikk dåpskjeen tilbake. Arveskjeen fyller hundre år til neste år!

Kanskje sølvgavene til dåpen ga grunnlaget for den "sølvdilla" jeg har i dag..!?


7 kommentarer:

Lisemoren sa...

Takk for nyttig tips. Nå ser jeg hvordan speilet kan bli med sølv. Det er jo vannvittig lekkert. Jeg får se hva det blir til. Jeg så like godt gjennom hele bloggen din når jeg var her. Jeg tror nok jeg har vært innom før, for jeg syntes jeg kjente igjen huset. Skulle gjerne hatt et make. Det er så lekkert med de gamle husene med store takhøyder, nydelige vinduer og vinterhager. Huset mitt er helt ok, det er ikke det. Men det er nytt. Jeg syns du har en lekker stil av nytt og gammelt. Likte så godt gardinene dine og salongene ser jo ut til å være både lekre og komfortable, noe som er en nyttig kombinasjon. Klærne til din lille baby var bare så lekre. Jeg syns du er tøff som deler sorgen over lille Emil og erfaringene dine med oss andre. Ønsker deg masse lykke til i tiden fremover : )

Fabrikken sa...

Heisann
Kan jeg spørre om hva den tingen som ser ut som noe som kan spille musikk, er for noe? Jeg er på leting etter noe sånt ser du, men vil ikke ha noe som ikke passer inn i interiøret ellers ;)

Klem fra nr. 5

Camilla sa...

Ja visst Nr 5. Det er en Cubo. Veldig fin å se på.. Og ikke så aller værst lyd heller faktisk! Tror du kan finne den på Illums?

Ingrid sa...

Lekkert med sølv, og koselig med slike minner som varer evig! :)

Magdalena sa...

ut~rolig vakre bilder....
fin helg ønskes deg~~~~

Camilla sa...

Tusen takk for koselige kommentarer, jenter!:)

Olstad sa...

Så utrolig mye fint sølvfarget du har da. Så artig med dåpsskjeer. Jeg har også fått igjen min dette året og den har da ligget hos min mor i 35 år.

Gutten min fikk min fars grøtskje til sin dåp det syntes jeg var så hyggelig. Artig med arvesølv og annet sølv... Retter meg selv artig med SØLV.

Håper du får en riktig fin adventshelg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails