fredag 13. februar 2009

En annerledes, men likevel kjærlighetens dag...

Ja, det er det ingen tvil om at det er. Kjærlighetens dag! I dag for ett år siden fødte vi en velskapt liten gutt, stille til verden. I ett år har vi levd i en komplisert og tung sorg over å ha mistet det største i verden. 2008 har for oss vært det vanskeligste året hittil i livet. 14 februar er den vakreste, den tyngste og den mest betydningsfulle dagen for oss. Kjærlighetens dag! Denne dagen feirer mange "kjærlighetens dag". Det er helt tydelig, når man ser hva butikkene kan tilby av hjerter, roser og romantiske kort. Noen venter i spenning på om de blir husket på av sin kjære, mens andre er mer opptatt av å verdsette noen de er glade i. Jeg håper at for de fleste så er denne dagen bare en bonusdag for kjærligheten. Gi blomster, kort, en middag oftere enn èn gang i året. Og gode ord og kjærtegn bør man gi hver eneste dag.

Romantisk er ikke denne dagen for meg lenger...Og det vil den vel heller aldri bli. Men når jeg ser alt det rosenrøde i butikkvinduene tenker jeg stille for meg selv at dette er for gutten min. De har pyntet opp for dagen din, Emil...Alle hjertene er et tegn på at du er elsket, savnet og så inderlig ønsket. Vi tenker på deg hver eneste dag, hver eneste time og hvert eneste minutt. Du er med oss i hjertet for alltid og vil aldri bli glemt.

14 Februar. Emil sin dag! Kjærlighetens dag!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Har fulgt bloggen din en stund, og tenker på dere i dag.
Varm klem fra en englemamma

Anonym sa...

Tenker så masse på dere i dag, Camilla. Dette er Emil sin dag, og jeg skal tenne et lys for han i kveld.
Klem fra Vibeke

Bakketun sa...

Mine tanker går til deg og mannen din i dag. Tårene triller for Emil. Av mangel på gode ord å komme med så sender jeg mange klemmer din vei.
Tenner et lys for Emil i kveld!

Klem, Christelm

Anonym sa...

vil gratulere din lille engel med 1 års dagen som hadde vært i dag <3 skal tenne et lys for lille emil :)
tankene er med dere...
klemmer

Anonym sa...

Alle hjerter er fremme for Emil i dag, også her.. Lyset er tent for storebror, og vi tenker på dere.

Ett år har gått, hvor har tiden blitt av? Ett år fylt av en uendelig masse mamma og pappa kjærlighet, sorg, fortvilelse..og forsiktig håp for fremtiden.

Emil er alltid med oss!

Gunhild sa...

Mange gode og varme tanker til dere! Med kjærlighe fra lavendelheimen.

Bea sa...

I dag har jeg tent et lys for lille Emil. Har tenkt masse på dere i dag. Synes det er så trist og urettferdig at noen må miste det kjæreste de har.

Klem fra Bea

Camilla sa...

Mange mange takk til alle sammen. Det er så godt å se at man ikke står helt alene på en sånn dag.

Tusen takk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails