fredag 20. februar 2009

Et dikt til minne...Et dikt til minne om to små prinsesser som for ett år siden sovnet inn så alt for tidlig. Selv fikk jeg diktet av en englemamma på dagen til Emil. Det varmet så inderlig mye, og nå vil jeg gjerne få gi det videre.

Iben 19.02.08
Mille 20.02.08

Ikke en spurv til jorden
-uten at Gud vet det

Ikke en sjel mot døden
-uten hans kjærlighet

Ikke en blomst er visnet,
ikke en tåre felt uten
at han vet om det,
han som er overalt

-Fougner

7 kommentarer:

Pfff sa...

Tusen takk, Camilla :D Som du også selv synes da du fikk den , den varmet mye! :) Bloggen din er så fin! Fine bilder av Emil sin dag :) Heldig er han som fikk så flott pyntet hage på dagen sin. For ett år siden så gikk vi rundt i gullsmedene og lette etter halsskjeder med hjerter som kunne deles i to, slik at Iben kunne få en og jeg ha en til evig minne. Og vi lette og lette. Det var utsolgt overalt og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Men så var det ei som sa at det hadde jo nettopp vært Valentines dag og derfor var de utsolgt. Og jeg ble så sint av hele ironien. Alle kjærestepar kunne få dele kjærlighen i form at vet smykke, men ikke vi?? Men gudskjelov fant vi ett til slutt, som er den jeg har i dag :) Og det betydde enormt mye!

Varme klemmer til familien :)

Alven sa...

Hei :-)

Nydelig dikt,....og noen vemodige innlegg...føler med deg og forstår godt at disse dagene har vært tøffe for deg... Ta vare på de gode øyblikkene er hva man tenker ekstra på når man leser slikt..har en baby i magen som kommer til verden den niende mars... Når har du termin?

Ønsker deg en fin og god helg!

varm klem ifra meg

Camilla sa...

Sviende ironisk, faktisk!
Utrolig bra at dere fant et. Det må jo være så godt å tenke på at dere har en del hver. Snøteppe på graven er også veldig pent...Så fredfullt vakkert! Og det er jo ikke der barna våre er... De er overalt, rundt oss og i hjertet!

Martemor sa...

Mange triste men gode innlegg du har hatt i det siste. Tenker masse på deg, og håper du klarer å nye tiden med tilla i magen til tross for alle de vonde minnene i disse dager.
Du imponerer meg veldig med bloggen din. Alle tankene dine, følelsene du så åpent deler med oss andre, og ikke minst ærligheten din.

Camilla sa...

Hei Marte!

Ja, det har blitt noen triste innlegg i det siste. Februar er en litt trist mnd. rett og slett. Men det kommer lystigere innlegg altså;) Om ganske snart...

Siv Elin sa...

Så utrulig fin blogg du har. mange fine bilder av hjemmet, og fortellinger fra livet som treffer i sjelen og som er gode å lese.. De er flink.

Anonym sa...

Da tok jeg motet til meg og gikk inn for å lese diktet.. Jeg ble så rørt, og tårene triller.

Tusen takk for at du gav det videre, til minne om vår Mille og Elin og Skjalgs Iben-det varmer så godt, og kanskje spesielt godt når det er fra noen som selv VET..

Iben, Emil og Mille, de er med oss hver dag akkurat som du sier, det er jeg helt overbevist om. De følger oss på veien videre og de våker over de nye livene vi er så heldige å få lov til å bli foreldre til-jeg kan ikke annet enn å tro at de holder en beskyttende hånd over oss alle..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails