fredag 27. februar 2009

Maskulin luksus!


(Foto:Ralph Lauren)

Ja, det tok ikke lang tid før den rosa lavendel-bobla ble brutt! Man trenger tydeligvis litt Yin-Yang.

Yin er her det jordiske, yang det himmelske prinsipp. De symboliserer to motsatte, komplementære prinsipper som kald – varm, mørk – lys, passiv – aktiv og så videre. Overgangen mellom yin og yang er ikke skarp, men flytende.

(Foto: Ralph Lauren)

For eksempel kan man i filosofien beskrive sommer som full yang, høst som overgang fra yang til yin, vinter som full yin og vår som overgang fra yin til yang.
Yang og yin sees på som krefter som skal utfylle hverandre. Ubalanse mellom kreftene kan oppstå.

(Foto: Ralph Lauren)

Yin karakteriseres ofte som en kinesisk drage, og yang som en tiger.
Den ytre sirkel betyr "alt" mens det sort og hvite innenfor sirkelen representerer samspillet mellom 2 krefter kalt "yin" (sort) og "yang" (hvit) De kan ikke eksistere uten hverandre. De er ikke helt sort og hvite, akkurat som at ting i livet ikke er helt sort eller hvitt.
(Wikipedia)


(Foto: Ralph Lauren)

Det er dette som er så morsomt, og til tider fryktelig frusterende med interiør. Man ønsker å gjøre det gjennomført, men det er lett å gå fort lei av èn stil... Derfor er det i allefall for min del utrolig viktig å lage muligheter for enkle tiltak som fører til store endringer. I tillegg ha en kombinasjon med kontraster som fungerer sammen, noe som ikke alltid like lett...

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails