onsdag 25. februar 2009

Vårlig soverom...(Foto:Laura Ashley)

Til helgen håper jeg vi får malt soverommet. Jeg er litt usikker på farge, men det blir i allefall lyst! Kjenner at sinnet er veldig klar for vårsol og blomsterduft nå...

Jeg er visst i en liten pastellboble om dagen. Det er så mange nydelige farger å velge mellom...Og når fargene i tillegg har vakre navn får jeg lyst på alle sammen... Men jeg tror det blir èn kontrastvegg med fargen "Lys Aubergin" og resten av rommet i "Bomull" En kombinasjon jeg har sett på vegg allerede... Lekkert!

Bildet til venstre kjenner kanskje noen igjen? Gardiner fra Ikea som ligner på "kreppsengetøy" Verdens deiligste stoff å sove i på varme sommernetter... Kunsten er å få rommet til å virke svalere enn hva det er... Alle tips mottas med takk;)

3 kommentarer:

JK sa...

kombinasjonen lys aubergin ( skrivefeil på meg kanskje) og bomull har jeg på to vegger selv. Veldig fine farger i lag!!! Anbefaler det:)

Den veggen jeg malte Bomull, hadde jeg helhvite dørlister, det krasjet kanskje bittelitt...????Klem:)

Anita sa...

Sååå nydelige bilder og inspirasjon! Vi får vel se bilder etterhvert!! Lykke til!

Camilla sa...

@Jenny. Synes du det kræsjer m bomull og helhvitt? Har du lik matthetskala på vegger og dørlister? Jeg skal også ha helhvitt på lister pg tak, men 80 glans. (10 i matt på vegg)

@Anita. Bilder kommer;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails