søndag 8. februar 2009

Første morsdag...

I dag er det den aller første morsdagen som mamma, dog uten et barn i armene.
Ja, det er sårt. Det er ensomt. Og det er feil...

Morsdag er som alle vet en "hedersdag" for alle mødre, og feires til forskjellige datoer rundt omkring i verden. I Norge feirer vi morsdagen den andre søndagen i Februar og den aller første morsdagen som ble feiret i Norge var i Bergen i 1919.

Morsdagen, som opprinnelig kommer fra USA har blitt en kommersiell høytid som handelstanden "skor seg på" til det fulle. At mor og far blir hedret litt ekstra èn dag i året synes jeg personlig bare er en fin ting. Så får man selv bestemme om man vil kjøpe de typiske presangene, kakene og blomster spesielt laget for anledningen eller gjøre det litt enklere med en god klem og kanskje en kopp kaffe på morgenkvisten.

Selv sendte jeg min egen mamma og mine nærmeste mammavenninner en liten hilsen pr sms. Det varmet så godt å få "Tusen takk, i lige måde..." i retur.

I 2010 faller ironisk nok morsdagen på Emil sin bursdag 14 februar. Som også er Kjærlighetens dag. Da er jeg faktisk blitt tobarnsmamma...Kanskje det vanker kaffe på sengen da??;)

Gratulerer med dagen til alle mamma-hjerter der ute:)

3 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Gratulerer med morsdagen! Du er jo mor ... selv om din lille skatt er en engel:) Skjønner at dette er en vanskelig dag for deg. Varme tanker ...

Klem Anette:)

Anonym sa...

Gratulerer med morsdagen, kjære Camilla. En rar dag for oss englemammaer.. Men som du sier, neste år vanker det nok kaffe på sengen;-)
Klem fra Vibeke

Bakketun sa...

En forsinket morsdags klem til deg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails