søndag 24. mai 2009

Alt var mye bedre før i tiden...


(Foto: Roselille.dk)

Da man fikk kroneis for ei krone, da barna løp i gatene og lekte entusiastisk med en pinne og et hjul, da solen ikke var farlig og da man kardet ull til å lage egne klær med... Apro på klær fra gamle dager. Det er vel kanskje noe som er bedre nå enn før. Man får nemlig kjøpt "gammeldagse" klær i butikken og man slipper å både karde, stoppe og sy selv. En deilig søndag formiddag i Drøbak førte til et aldri så lite kupp. Lille due, en av mine favorittbutikker ga meg denne til en usedvanlig god pris. Tusen takk!;) Jeg gleder meg allerede til Tinini-dressen blir tatt i bruk en gang i vinter. Lille due har en rekke nydelige barneklær, ei mindre godt utvalg til mor. 


(Foto: Camilla)

Den vesle kaninen lå alene i en kurv på utsiden av en annen søt butikk litt lenger ned i gaten. Den tittet så yndig på meg og spurte om den fikk bli med oss hjem... -Det fikk den selvfølgelig;)


(Foto: Camilla)

Etter å ha drømt seg bort i alle skattene på Lille Due og pakket ensomme kaniner under armen, bar det i vei til Det Gamle Bakeri. Et koselig smielignende ost og vinhus , som forøverig har byens mest intime konsertlokalet. Ingenting er som å nyte en deilig lunch med aviser, god kaffe og en sovende baby i vogna. 

8 kommentarer:

Jannicke sa...

Vakker drakt du fant! Ekstra gøy er det jo når man gjør et kupp til god pris!
Kaninen var søt!
Høres ut som en pefekt dag!
God søndagskveld til deg. J.

Ramme Alvor sa...

Men no er du der i alle fall:) Du har ein fantstisk blogg som eg ofte er inne og besøke..nydeleg :)

...om dette er tredje kommentar frå meg no..må du slette desse to siste..;)

Camilla sa...

@Jannicke: Takk for det. Ja, kaninen passet jo rett inn på jenterommet. Kupp det også. 50% rabatt er hyggelig... Hehehe.

@ Ramme Alvor. Så utrolig hyggelig:) Stolt!

små og store drømmer sa...

Så fin :) Kan tenke meg det har vært deilig i Drøbak i dag. Solen skinner og måkene skriker. Jeg får alltid en gom sommerfølelse når jeg er i Drøbak. Merker jeg må ta meg en helgetur dit snart igjen..
Liker bloggen din kjempe godt. Første gang jeg er innom i dag, men jeg tror jeg legger en link til deg fra bloggen min jeg :) om det er greit da...
Klem

små og store drømmer sa...

Så fin :) Det må ha vært deilig i Drøbak i helgen. Sol og måkeskrik. Jeg kommer hvertfall i sommerstemning av slikt. Ekstra av å gå på bryggen i Drøbak også. Tror jeg må ta meg en tur dit snart.
Liker bloggen din veldig godt. Første gang jeg er innom her i dag, men jeg tror jeg må legge en link til den fra bloggen min. Om det er greit da :)
Ha en finfin uke :)
Klem

Camilla sa...

@Små og store drømmer. Velkommen! Så klart du kan linke. Gleder meg til å se på bloggen din:)

Min Verden sa...

Ja, i Drøbak er det fint - det er sikkert og visst og Lille Due er en sikker vinner, med god kaffe etterpå er dagen perfekt :)

charm design sa...

Hei og takk for at du stakk innom å hilste på.
Så nydelig barnerommet ble.Utrolig flott den sjø grønne fargen.Mange herlige detaljer.
Førte gange er her på besøk tror jeg.Ønsker deg en kjempe fin uke,klem Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails