onsdag 20. mai 2009

Et rom av ekte Lycke!

Da var Lyckes rom "ferdig" også! Det vil nok stadig være under endring, men akkurat nå er det ferdig;) 

Her er noen detaljer fra jenterommet. Noe er sikkert vist før, andre ting er helt nye tilskudd. Den opprinnelige planen var å holde rommet i kun tre farger. Den sjøgrønne veggfargen, hvitt og lavendel. Men rosa har en lei tendens til å dukke opp uansett om man vil eller ikke. Og mer rosa vil det vel bli etterhvert som prinsessealderen gjør seg gjeldene. 


Regnfrakken er fra Burburry, og jeg er så glad i den. Om den noen gang vil bli brukt? Nææh....-kanskje ikke. Men den er fin på veggen også den;)Smykkeskrinet kjøpte jeg til jenta mi samtidig som jeg kjøpte et til min hjertevenninne. Det er hyggelig å tenke på at vi har et likt hjertesmykkeskrin hver...Barnslig? Ja, men så betydningsfullt også. Kjolen på bilde under er strikket av en venninne. Den er fantastisk fin med perlemønster og det hele. Jeg har allerede lagt inn bestilling på mer i samme stil som passer til vinteren. Kleshenger er fra Skovly.
På veggen har jeg skrevet et av de nydeligste diktene jeg vet om på Sandbergtapet og rammet inn i ramme fra Miljøgården :

Before you were conceived 
I wanted you
Before you were born
I loved you
Before you were an hour
I would die for you
This is the miracle of life

5 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Hei! Så nydelig blogg og hus du har...

krinkelkroken sa...

Hei Camilla;)
Nydelig pikerom du viser, og skjønne farger!
Blir gjerne ikke neklt å holde rosafargen borte med en liten prinsesse i hus;)
Regnfrakken gjør seg godt på veggen, innimellom dukker det opp ting man bare "må" ha , selv om man vet det ikke kommer til å bli mye brukt;)Koselig med lik gave til venninnen din, et godt vennskap er viktig å pleie.
Ha en fin lørdag!

Silje sa...

Det er så fint på Lyckes rom. Skikkelig lekkert.. nyt det så lenge du kan, for før du vet ordet av det så er det sikkert prinsesse fra gulv til tak. Rosa, rosa og mer rosa! Urgh.. men kan ikke nekte dem det heller..

Skrinet er så fint, mitt står foran bildet til Mille i stuen- og alle kommenterer det;-)

Regnjakken da, herregud så nusselig den var! En frøken med stil, den godeste Lycke:-)

Camilla sa...

@Lykkeliten: Tusen takk!
@Krinkelkroken: Ja, sølvhjertet var en julegave. Men venninnen som fikk det har et hjerte av gull da;)
@Silje: Ja, det blir vel prinsessehimmelseng, klistremerker osv... Så lenge det ikke er kulepennstreker på den hvite veggen til mamma så får jeg vel være happy:) Hehehe....

My book of life sa...

Så nydelig rom Lycke har. LIkte det kjempegodt. Så fine, duse farger. Og kjempelekre små detaljer :) Av egen erfaring vet jeg at det rosa en dag vil ta over ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails