onsdag 20. mai 2009

Min maritime sommer!Når jeg først bestemte meg for å ha et maritim preg i dette rommet valset jeg frem og tilbake fra billig og dyrt. Jeg var redd for at det ikke skulle se gjennomført ut, samtidig som at jeg voktet meg for å ta helt av. Ror og tykke tau skulle ikke opp på veggen her for å si det sånn...Nå har det blitt en salig blanding av Ikea, Lama og Lexington. Jeg har valgt ruter, striper og mønster som 
går i samme fargeskala, og det ser ut til å fungere godt sammen.


I tillegg har jeg supplert med noen nye juveler. Blå aaltovase fra Iittala  og puter fra Housestyle
som selges til "gibortpris" på Outlet One. I tillegg til putene har jeg puttet inn tepper, duker og tøyposer. Du kan se mer av kolleksjonen deres på herJeg må nesten si at jeg føler meg priviligert... -som kan sitte her og gi min lille Lycke mat, mens jeg nyter utsikten utover oslofjorden. Jeg er spesielt glad i dette rommet på sommeren, når den maritime stilen virkelig kommer til sin rett.3 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Heisann

Nydelig navn på datteren din, tenker du koser deg masse:)
Tenker med lengsel tilbake på babytiden, men jeg har vært så heldig å få oppleve underet 4 ganger så da får jeg være fornøyd:)
Rommet du viser er lekkert og gjennomført.
Ønsker deg en herlig helg!

Jannicke sa...

For et nydelig og gjennomført rom!! Det kan du være stolt av!
Tusen takk for koselig hilsen! Du spurte angående terrassen, så ta gjerne en titt inn igjen i dag og se..
Veldig kjekt å få spørsmål om prosjekter vi holder på med.
Klem til deg.

camillaslykke sa...

Så flott det er!! Jeg skal pusse opp litt på loftet mitt her, og har planer om soverommet med blå detaljer. Det er en nydelig farge! ha en fin helg, camilla.
Klem C

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails