onsdag 20. mai 2009

Kjærlighet på soverommet!
Da var endelig soverommet vårt ferdig. Eller i allefall mer eller mindre. Jeg venter på noen andre lamper fra Lama bare... Så nå er det deilig å både legge seg om kvelden og våkne opp med sola. Det er både lysere og mer luftig enn hva det var før, tross for at den ene veggen har blitt mørkere. Jeg har brukt lys aubergine og bomull med glans 10 på veggene. I taket har jeg brukt hvit base med 80 glans. Planen var å vise før og etter-bilder, men bildene fra det "gamle" soverommet ligger på en pc som nylig krasjet....Så ingenting å sammenlikne med, men slik ble det i allefall:)
Bilder og gardiner er fra Ikea, lampen er fra en liten ukjent interiørbutikk i Halden, gardinstangen kommer fra Italian House og kroker er kjøpt på Lille Due i Drøbak.

6 kommentarer:

camillaslykke sa...

Hei, Camilla.
Så nydelig soverommet ble. Har tenkt selv på å ha en farge bak sengen, men får aldri bestemt meg for hva slags farge. Denne var bare nydelig:)
Et fantastisk flott hus du har, har fulgt deg lenge.. og gratulerer med datter. Fantastisk navn:)
Klem Camilla:)

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Sååå flott det ble!!! Nydelig soverom! Skjønner godt at du er fornøyd:)))

Ha en fin kveld!

Klem Anette:)

My book of life sa...

Hallo!
Så fint soverommet var. Likte fargen på fondveggen veldig godt. Likte også bokstavne over senga, prikken over i'en :)

Camilla sa...

Hei! Så koselig, Camilla!
Ja,jeg kan vel ikke annet enn å anbefale denne fargen. T.o.m Espen liker den... Og han er ikke spesielt glad i lilla sånn ellers;)

KRUSEDULL sa...

Så fint soverom du har fått deg! Og så fin blogg du har. Har lest innlegget som heter store ord. Veldig mange fine og sterke ord du har lagt ut der. Takk for ettertanke!

Silje sa...

Soverommet er kjempefint, og jeg bare elsker takene med glans 80. Det er genialt mot matte vegger!Skal vi male takene, mon tro? HELE huset er lekkert:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails