tirsdag 5. mai 2009

Lysten på lysthus?

(Ida-ide)
Èn av så mange hagedrømmer er å ha sitt eget lysthus. I mitt drømmelysthus skulle jeg hatt en stor lyskrone i taket. Servert sommerfrokosten inne i det svale lille huset eller tilby en lun plass til sommergjestene når kveldssolen forsvinner bak åskammen.  Jeg skulle drukket te fra mitt engelske Churchill-service hver søndag morgen og hatt sitron & mynte-lemonade i den nye muggen min når venninner kommer på overraskelsesbesøk. Jordbær og melon skulle selvsagt stått klart oppskåret i mariskålene. Skulle besøket drøye helt til de sene timer skulle vi kost oss med deilige toner fra Diana Kralls nyeste (takk Tone;)), store grønne oliven og en flaske Barbera.


(Ida-ide)
Jeg skulle hatt florlette gardiner i de små vinduene, linduk og småblomstrete puter og tepper tilgjengelig. Hadde jeg hatt lysthus skulle jeg bakt de deiligste hjemmelagede kaker og muffins hver dag. Jeg skulle spist hummer og kreps i helgene og drukket frisk Unger fra Østerriket til. Det skulle blomstret i all sin prakt på utsiden og duftet av erteblomster og liljekonvall. Sinkbaljen skulle blitt fuglebad og gresset skulle klippet seg selv...Hæ? Hva skjedde nå? Åh, det var bare en drøm ja!;) Godt man kan drømme litt. Det er i allefall helt gratis!

6 kommentarer:

Tee of Vinnord Cottage sa...

Høres ut som den perfekte drøm... jeg har også lyst på lysthus... men tar til takke med min kjære kjære overbygget veranda for nå... Koselig den også :)

Nydelige bilder... sommerlige og svale

LIVS LYST sa...

Ja det hadde vært koselig å hatt et slikt lite søtt hus i hagen!

Drøm drøm...
Hilsen L-jo

My book of life sa...

Hei.
Det er godt at drømmer er gratis og aldri langt unna. :)

Ville bare innom å si gratulerer med lille Lycke og at du har en veldig fin og inspirerende blogg :)

Klem fra Ragnhild, som også er en englemamma fra Englesiden.

Mitt sommerland sa...

Tjhi!:) Drømte meg nesten bort jeg også...hørtes helt herlig ut:)

Liv Elin sa...

åh drømmedrømme .....ja et lysthus sm det der - hadde ikke vært å forakte !
En kjempefin drøm iallefall - ble helt revet med jeg !
Det er lov og faktisk sunt å drømme litt iblandt ....og noen drømmer her i livet går jo også i oppfyllelse ...så man vet jo aldri ! ;)

håper du får en flott vårkveld
klem fra L i Husrom & Hjerterom

C.G.T sa...

Vi røyk på en paviljong vi! Ble mye bedre enn ventet! Nå fikk rottingen et hjem :-)
Dere må snart komme på inspeksjon! Har gave til deg fra mamma her også :-) Altfor lenge siden nå!
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails