søndag 3. mai 2009

Magisk!
I helgen skjedde det noe magisk! Åsen ble plutselig grønn, hekken dekker nå innsyn til nabohuset, syrinbuskene har begynt å spre deilig lukt og morelltreet står i full blomstring.
Hagestolene er tatt ut, og jeg har endelig fått tatt koppene fra Rice i bruk. Rice er et spennende konsept som du kan lese mer om her.
Jeg har for aller første gang beskåret epletreet mitt og plantet blomsterløk. Hekken er klippet og alt løvet ligger i svarte plastsekker. Det er mye som gjenstår, men jeg er i full gang. Det er deilig! I tillegg fikk jeg min 10.000 ende treff på bloggen!! Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle oppnå på så kort tid. Det gleder meg at så mange finner bloggen interessant. Håper jeg klarer å holde samme koken videre utover sommeren. Tusen tusen takk for alle kommentarer, henvendelser på mail og hilsener på siden. 


Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails