mandag 18. januar 2010

Bilderedigering!


Det er fantastisk morro med bilderedigering har jeg funnet ut... Men jeg er sylfersk og litt småfeig når det gjelder bruk av programmet. Jeg har lyst til å finne en funksjon der jeg kan "løfte" bildet opp fra papiret; noen som kan hjelpe meg? Siden jeg ikke har Photoshop, bruker jeg Photoscap som kan lastes ned gratis her.

Ps. Mestergrønn har bladkransen på de øverste bildene på tilbud. Tre for to. Èn for femtilappen;)

4 kommentarer:

Gunhild sa...

dette virket kjempemorsomt! takk for tips, skal sjekke ut. Har ingen erfaring selv... så ingen råd. Og så måtte jeg bare si at det var så pent skrevet i headeren din "et hjem fylt med små engler og den aller største lycke". Så fint! God klem til deg fra meg.

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-fine bilder!!

Klem Anette:)

Anonym sa...

Hei Camilla,

jeg følger med deg her inne vet du, men det jeg lurte på her nå var hvordan det går med Lyckemor?

Klem fra Izabelle:)

Lene sa...

hei kjære du!

Nå ligger lille Alma og sover søtt ute i vognen. Det betyr en rolig time eller to på meg. De to største slutter tidlig på skolen i dag, så det er vel ikke lenge freden varer. Skal straks hive meg rundt og lage middag, men måtte bare innom og besøke deg først. Så mange fine innlegg du har skrevet siden sist jeg var innom. Jeg elsker også Casagent sin keramikk serie. Jeg har begynt å samle på tallerkner i den nydelige lyse turkis fargen. Eller dvs jeg har en tallerken, men nå tror jeg kanskje jeg skal unne meg noen til slik at jeg kan få brukt det.

Håper lille Lycke er bedre nå, det er ikke noe særlig når de små er syke. Her i huset får lille Alma nye tenner og det er lite søvn om dagen. Men ellers er dette en nydelig og morsom alder ♥

Ha en fin dag og kos deg med din lille prinsesse!

klem,Lene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails