tirsdag 26. januar 2010

Polkadott inspirerer til hagearbeid!

Mens den sinte stormen Ask er på full fart innover kysten, nyter jeg soloppgang og en rolig morgen  med min lille perleblomst. Tross for metervis med snø er hageredskapene allerede på plass,-mest fordi jeg synes de er så fine!:) Men det er vel på tide å plante løk innendørs, er det ikke? Tanken er i allefall at jeg skal brette frem mine ikke så alt for grønne fingre og være litt småflink. Men det gjenstår å se... Veldig enkelt å kjøpe dem ferdig! Perleblomster er det fineste jeg vet!
6 kommentarer:

Unknown sa...

Åhh, så koselig en morgenstund du har hatt! :) Heldige du!

Og takk for koselig tilbakemelding i bloggen min, og takk for alle fine bilder du legger ut i din! :)

Ble mye takk her nå ser jeg, men meningen var god og det er det som teller ;)

Ha en fin dag i storm! (jeg elsker stormer!)

Mvh fru Perez :)

Lene sa...

heisann!

Så nydelige perleblomster. Det var helt nydelig i den brune papiret. Har akkurat bladd meg litt nedover på bloggen din. Og oppdaget bilde av din lille prinsesse. Så nydelig hun er! Vakre lille Lycke!

klem,Lene.

Cecilia sa...

Lovely flowers!

Bea sa...

Så flott bildene var.

Nå Gleder meg til å se rosene jeg plantet i høst.....


klem

uniktliv sa...

Hei søte deg, det ligger en Award og utfordring på bloggen min til deg:)

Håper du blir med :)

Synnøve sa...

Besøkte blogen din for første gang idag:) Kjenner at du rører meg langt inne i hjertet mitt... Så mye vakkert og så mange vakre ord:)Jeg blir såå takknemlig:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails