onsdag 20. januar 2010

by Ti MoDa var vi friske og raske igjen...-så godt som i allefall. Matlysten er ikke helt til stede verken hos Lyckemor eller hos meg selv. Ja, jeg fikk min lille kule i går, men den varte bare et døgn.

Godt å se snuppa smile igjen. Spesielt glad var hun for å få luftet seg litt... -fem dager inne er nok for noen og enhver. Turen gikk til selveste Vinterbro. Ene og alene pga Dorothea, yndlingsbutikk nr 1! Har sikkert skrevet det før, men det er og blir en diger godtebutikk.

Ta en titt på nettsidene deres her. Og ikke minst på sidene til deres faste leverandører....Her er en av mine aller største favoritter; by Ti Mo.

Ps. Legg merke til cafè-konseptet på bildene. Hvorfor finnes det ikke flere av dem?

Enjoy!

2 kommentarer:

Vibeke sa...

Så godt at dere er i form igjen. Slitsomt med sykdom!
Dorothea er en nyyydelig butikk. Jeg har jobbet på Vinterbro senter i flere år, så det har i grunn blitt noen turer innom ;o) Sist jeg var innom hadde de masse barnetøy til -30% også..det var toppers!

Ha en fin kveld!

Klem fra Vibeke

Camilla sa...

@Vibeke.Nå er det 50% :)Hvor jobbet du da? Egentlig et litt greit senter... Har det meste og lite mennesker. Som kolbotn... utenom at nå er zara borte. Og da er det ikke så mye å dra dit for.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails