torsdag 7. januar 2010

Ikke glem pipp-pippen!
Nå er det fryktelig kaldt,-og det er nesten ikke til å unngå å fryse litt i løpet av dagen. Frosten har tatt et kraftig jafs av vedbeholdningen, og begge bilene har kollapset pga kulda. Det er lett å tenke på sitt eget ve og vel når man står der enten uten fyring eller en bil midt på E18 som nekter å kjøre i sinte minusgrader.

Men det er nok neppe bare vi som fryser. De små fuglene merker også sprengkulden, og trenger masse mat for å holde på varmen. Denne lekre fuglekassen er fra Kvist.
Så hvorfor ikke lage en liten matstasjon for de små pipp-pippene? Ikke bare ansvarlig, men dekorativt er det også! Ps.Mamma lærte meg her om dagen at Rødstrupen er glad i rosiner!

5 kommentarer:

yesheimen sa...

Hei. Jeg har ett stilig fuglebrett i sink som jeg kjøpte før jul. Det fylles med blading og meisbolle hver dag. Stakkars småfuglene, tenker de fryser ja.
Klem Ann<3

Elin K ♥ sa...

Her i huset passer mannen på småfuglene allerede fra den første sneen faller! Vi har et stort lager av både meiseboller og solsikkefrø, og vi går aldri tom. Viktig å huske på at hvis man begynner å mate, så må det gjøres gjennom hele vinteren!

Også er det jo så hyggelig med masse småfugler i hagen, en liten ekorn familie har vi også som titter innom!

Lykkeliten sa...

Heisan!
Må innromme at jeg ikke er flink til å mate fuglene her hjemme. Er så redd at maten skal tiltrekke seg mus og rotter, seom er det værste jeg vet om. Har dere noen erfaring med det?

Siden jeg var den heldige vinner av 3 premien i din trekning før jul,sendte jeg deg en mail med navn og adresse.
Har du fått den?
Mener ikke å mase, men lurer på om jeg har sendt den feil siden jeg ikke har fått noe svar.

Klem fra lykkeliten

Camilla sa...

Hei Lykkeliten: Jeg har svar deg på bloggen din:)

Kristin sa...

Stilig fuglehus! Her i heimen fyller jeg fuglebrettet hver dag med skårper, solsikker og småfuglblanging. En sjelden gang lager jeg en blanding av smør og havregryn til dem også ;)

Har en kanin ute i kulda også, han får masse høy i buret og på bakken- han har god og varm pels og elsker å hoppe i snøen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails