søndag 17. januar 2010

CASAgent!-som fører den ikke så rent ukjente keramikk-serien fra Toscana. Egentlig har jeg aldri vært en stor fan, men så har jeg jo levd i min egen iittala-boble i mange år. Nå er tiden inne for å åpne øynene for andre ting også,-og Campagna er  i ferd med å smelte mitt hjerte.
I barselgruppen min finnes en like interiør-engasjert dame som meg selv...Og hun tilbyr sitronlemonade (ja, hun er svensk;)) fra sin hvite campagna-mugge ved hvert besøk. Veldig lekkert!!

Lycke er ikke spesielt bedre i dag, bortsett fra at hun ikke "lekker fra begge ender" lenger. Hvis ikke feberen går ned i kveld, får vi nok ta et aldri så lite legebesøk i morgen. Hun begynner å bli litt sliten, og det skorter humøret.Bildene er hentet fra Zanz,-som har et aldeles fantastisk utvalg av CASAgent.

5 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Helt klart et flott servise! Har selv kikket på en lyseblå mugge lenge! Håper Lycke blir bedre snart, viktig å få i henne mye væske! klem

PS: Jeg er superfornøyd med mitt nye Ittala servise, til og med mannen syntes det var flott!

Camilla sa...

Så bra at du liker det:) Det er knallfint da! Ja, vann vil hun ha, men det er også det eneste!

Gunhild sa...

jeg har lagt min elsk på denne serien! Røft og pent på samme tid, og som du skrev om lenger ned- nesten litt wabi swabi hehe... Nå sparer jeg opp til hvite store middagstallerkner :)
God bedring med vesla! Byggryn avkok med litt sukker og sitron er forresten godt, gir næring og væske. Høres kanskje grusomt ut, men er faktisk godt hehe. Klem klem.

Unknown sa...

hei. vet du om et sted i kr.sand hvor man kan få kjøpt det italienske casagent servicet? Jeg har tenkt å ønske meg det i bryllupspresang. jeg fant det i min by, men jeg har så mange venner og familie i kristiansand. håper du kan hjelpe. mvh Sandra

Camilla sa...

Hei Lisbeth! Jeg tror nok at Hansen&Co har det. Om de ikke har, kan de garantert hjelpe deg med tips på hvem som fører det i byen.

Lykke til med bryllupet.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails