torsdag 14. januar 2010

Hva har du kaffe og te i?

Da har jeg endret litt på layouten igjen... Man trenger litt forandring i blant. Dessuten ville jeg ha plass til større bilder. Håper dere kan like nytt utseende;)

Malivas Verden har en liten utfordring på bloggen sin; Hvilke bokser oppbevarer du kaffe og te i?
Siden jeg har kaffemaskin og pods blir det ikke så mye bokser til kaffe... (Bruker en tråkurv-kanskje bilde kommer senere) Men jeg elsker bokser, esker og alt som gjemmer en ellers så kjedelig pappkartong.


Den hvite te-boksen fikk jeg av kusinen min i gave. Synes den er kjempesøt! Jeg er valdig glad i te og har derfor en rekke bokser... De rosa krukkene er fulle av teposer. Den lekre strie/linposen er ny og bestilt fra Ainas Charme Den er utrolig praktisk og dekorativ. Forløpig har jeg ris i den, men hadde vært kult med kaffe.. Det ville nok gitt en deilig duft på kjøkkenet!

Sender utfordringen til dere!

5 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Skikkelig søt den lille posen!

Hilsen og smil fra Liv

Violetta sa...

Flotte bilder, og flott forandring! Jeg har også slike poser, kjøpt hos Aina. De er så lekre. Har ris i begge, men husker ikke hvilken type som er hvor, hehe...

MissMette sa...

Flott forandring, og nydelige bilder ♥ nydelig de to hvite krukkene og kjempestilig den linposen. Ønsker deg en fin kveld videre. Klem fra Mette

Elin K ♥ sa...

Kjempefin forandring på siden din, og veldig flotte bilder!

Takk for en kjempekos kveld. Vi må gjøre det igjen snart, men kanskje i litt mer "kos" omgivelser ;-)

klem

Maliva`s verden sa...

Hei, gøy at du også tok utfordringen min...Falt jo pladask for den søte posen Aina har sydd jeg da. Takk for titten...håper du tar neste utfordring som kommer om ikke så lenge også...Klem fra Maliva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails