torsdag 16. oktober 2008

Bollekos!

Jeg har aldri vært en god baker... Men jeg er fantastisk glad i gjærbakst! Saftige, store og deigete boller er det beste som finnes. Det dufter godt i huset og det er noe vennelig over boller synes jeg. Når små føtter får løpe rundt i huset her en vakker dag skal jeg bake hver uke... Nesten hver uke...I allefall èn gang i mnd.Jeg fant en oppskrift på nett som jeg prøvde ut. Den lovet at bollene var like gode dagen etter. Bollene ble gode de, men dagen etter var de jo litt tørre. Jeg lagde deigen flytene og var veeeeldig forsiktig med melet. I tillegg hadde jeg i litt hjortetaksalt. Men dog... Er det noen der ute som kan lage boller som holder seg mer enn kvelden ut?


Kanskje jeg skal ta meg en tur i butikken å kjøpe fersk gjær nå??`Hadde vært godt!;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

boller som er like ferske dagen etter er bare bøff. putt dem i fryseren og tin de i ovnen når du skal ha noen, da er de ferske.
mamma

www.hjertelig.blogg.no sa...

Nam! Det så herlig ut:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails