søndag 26. oktober 2008

Deilig helg!

For en fantastisk deilig helg dette har vært... Det begynte så gladelig med lunch på fredag med verdens fineste venninne. (Tone) "Åpent bakeri" på Sandaker holdt selvsagt åpent;) og kunne friste med deilig påsmurt og spennende chai latte. Skravla går som vanlig i ett når vi sitter på hver vår ende av bordet, og klokken gikk alt for fort denne gangen også.

Tone er et vesen som åpner alle sanser for deg. Hun fungerer som et skikkelig boost, som holder seg hele dagen...-om ikke hele helgen! Den føles i allefall litt slik. Hun hilser på alle, ler høyt og får andre til å tenke at "livet ække så værst likevel!" Med sitt lille dukkefjes omkranset av et purpur-rødt og bestandig nyklippet hår, som forøverig pleier å være hvitt, grått, grønt, gult eller blått om du vil, sprudler hun nesten over av seg selv.

Med humør helt opp til taket tar jeg turen til frisøren for å "legge" håret. Ja, det er ikke tull! Jeg har bestilt time for vask og føn. Hvorfor ikke bare gjøre det deiligste hos frisøren en gang i blandt. Ikke koster det så mye heller, men man føler seg som a "million dollar" etterpå. Og når man føler seg så rik kan man vel like godt brenne av et par tusen på nye støvletter etterpå!?

Vel, jeg gjorde i allefall det. De har en spesielt god såle for rygg og bekken. Med demping...Altså var det et fornuftig kjøp, mente damen i butikken. Damen i butikken var smart, synes jeg!;) Dessuten var støvlettene dritstilige;)

Resten av kvelden ble mer eller mindre gjennomført på "Noas Ark" på Grunerløkka. Maten var det egentlig så som så med. Men jeg var en kjøttsulten gravid og hadde hatt en forrykende dag forøverig-så dette var bare fortsettelsen på noe kjempekoselig. Masse hyggelig mennesker samlet rundt et matbord kan sjelden bli lite trivelig:)

Kort fortalt kan jeg si at boosten hang igjen på lørdagen også... Og jeg tror faktisk den smittet litt over på kjæresten også!? I allefall kunne jeg stå opp til flammer i peisen, intens kaffelukt og et frokostbord med kokte egg og ferskt 4-kornbrød. Etter frokost bar det til nærmeste kjøpesenter. Etter litt shopping fant vi en koselig cafè hvor vi ble sittende store deler av dagen. Espens familie kom også og det ble et skikkelig kaffeslaberas. På kvelden spiste vi hjemmelaget pizza og spilte buzz sammen.

I dag, søndag....-bærer det inn til Oslo. Min lille store niese fyller syv år og det skal feires med pølser og kake. Det betyr egentlig at jeg må tre ut av morgenkåpen, hive meg i dusjen og finne frem den rosa kjolen. Det finnes bittelitt boost igjen....gjør det ikke? Jippi, jeg skal i bursdag og spise pølser klokka to. Joda...litt så;) Tusen takk for at du er den du er, Tone!!:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for rørende ord!! Må innrømme at jeg også dro en goood del på smilebåndet!

Disse ordene skal jeg ta med meg i sekken for gode opplevelser!! (noe jeg også har gjort med lunsjen sammen med deg!!)

www.hjertelig.blogg.no sa...

Å jeg er glad Tone også er min! Hun er en av de aller beste og hun har plass til mange venninner i hjertet sitt og ikke minst i latteren sin:)

Tine GIR i bøtter av seg selv!
Vi er heldige!

Høres ut som om helgen din var fantastisk og støvlettene hørtes kjempe fornuftige ut synes jeg...

Tusen takk for mange koselige ord på bloggen min også Camilla:)

Klem Hege

Hilde sa...

Så heldig du er Camilla, jeg vil også ha en Tone, hehe...
Ligger rett ut med vond rygg...klarer ikke ta på meg sokker engang, men skal til kiropraktor igjen i morgen. Det går jo over, men det passer dårlig akkurat nå.Ha en fin uke, klem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails