onsdag 29. oktober 2008

Luktesansen er på min side igjen!

Siden i sommer har jeg slitt litt med lukter. Krydderskapet har vært min største fiende, kjøleskapet har heller ikke vært spesielt hyggelig å lukte i. Kjøkkenet generelt har luktet ganske ekkel. Når jeg tenker meg om har jeg syntes at hele huset har hatt en litt stram lukt. Men i dag våknet jeg til en god lukt i hele huset. Jeg kunne til og meg ta frem lavendel-vaskemiddelet igjen... Jeg er ikke helt sikker på hva som er grunnen. Enten så er det snøen som falt i natt som gjorde underverker for nesen, eller så er det det faktum av at jeg har bikket uke nr 16 i graviditeten og ting begynner å normalisere seg.Så med en deilig lukt i huset ville jeg selvsagt ha mer... Gulvene er nå skinnende rene og grønnsåpen gir meg nesten frysninger. Det lukter fantastisk!!! Ja, i dag har jeg brukt nesen flittig... Luktet meg frem for å finne dårlig lukt, men den er fullstendig borte. "Makrell i tomat" både smakte og luktet godt igjen. Jeg har pastasaus på komfyren MED hvitløk...Jippi! Jeg er normal igjen:)Et lite vinterbilde fra meg til deg, siden den tydeligvis har kommet for fullt!
(bilde er lånt fra nettet)

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei!
Du finner glassdøra på www.diplomat.no.. De forhandles av Obs bygg, og sikkert andre også.
Prisen er 2900 hos Obs..

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hehe! Så utrolig - lukt er ikke å kimse av... Viktig med deilige lukter.

Er du ikke enig i at lukten av snø er fantastisk?

Klem Hege

Camilla sa...

Snø lukter heeelt fantastisk!!! He he...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails