torsdag 30. oktober 2008

Glass-entusiast!

Det er èn spesiell grunn til at jeg jobber for iittala og det er at jeg simpelthen elsker glass! Jeg har alt for mye glass i forhold til skap-plass, hvilket minner meg på at jeg har en god grunn til å investere i nytt vitrineskap. Hadde jeg ennå hatt plass til enda et skap...

Jeg har en en særs bred smak hva gjelder glass. Pressglass, munnblåst, gamle og nye... Men de må ha noen særtrekk. Enten må de være estetisk vakre eller så må de ha en unik funksjon. Jeg har aldri tatt meg råd til Riedel-glass, men jeg vet at jeg hadde elsket dem. I stedet har jeg Essence rød, hvit og champangne. Mellom 12 og 20 av hver... Essence-glassene har en stram linje og presenterer design på høyt nivå. Du finner dem på de flotteste resturantene rundt i Europa og det gjør et ekte glass-hjerte stolt!:)(designer: Roberto Haberli)

Her er en liten smakebit av samlingen. Jeg har tatt frem de mest romantiske. Siden det snart er jul fikk jeg lyst til å vise gløgg-glasset Gaisa. Er det ikke tøft? (med sølvhåndtak) Liggende ved siden av ser du retroglasset Ultima Thule. En ekte klassiker som gjenspeiler scandinavisk natur i sitt uttrykk.2 kommentarer:

www.hjertelig.blogg.no sa...

Herlig - så mange vakre glass:)

Og bloggen din har blitt kjempe fin med nytt utsende!

Klem hege

Anonym sa...

liker så godt stilen din! og de håndtakene var bare så fine!!! jeg og vil ha!!!:-D En flott blogg har du!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails