torsdag 16. oktober 2008

Vår helt egen eplemost!Jeg er så glad for at vi gjorde dette. Plukket alle eplene våre og leverte dem til eplegården like ved. Forskjellen på denne eplegården og andre gårder er at de presser og leverer tilbake saften fra akkurat dine epler.Eplepresse-mannen mente vi hadde vært heldige og høstet eplene til perfekt tid. Og ja, om jeg får si det selv....-Den smaker fantastisk!! (Legg merke til den gamle Grans-kassen. Den fikk jeg tak i på et gammelt utsalg til 50 kr)Stilig?? Espen og Camillas eplemost!;)

7 kommentarer:

Kine sa...

Så kult at man kan få gjort slik=) Så gammeldags og godt ut:P hehe

Hilde sa...

ja nå skjønner jeg at jeg må kommme snart, etter å ha sett disse bildene. det ser helt nydelig ut. spar litt på saften da, den ser rågod ut. klem

Camilla sa...

@Mamma. Ja, det må du!! Jeg er hjemme alene hele helgen. Hint hint...

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hei igjen Camilla!

Takk for koselige innlegg hos meg:)

Jeg synes bloggen din er kjempe fin. Det er veldig leit å lese om Emil og alt dere har vært igjennom det siste året, men du er flink til å sette ord på følelsene dine virker det som...

Jeg vet ikke om du husker det, men sist jeg så deg var jo den gledens dag da du fortalte at du var gravid med Emil i magen... det er jo veldig trist å nevne, men jeg vil bare si at jeg har tenkt mye på deg og Tone har holdt meg oppdatert...

Juicen din ser herlig ut - og så utrolig artig å lage sin egen. Hvor lenge holder den seg egentlig?

Vi skrives da Camilla!

Klem Hege (frk. Hjertelig)

Camilla sa...

@ Hege (frk.Hjertelig) Ja, da har jeg endelig fått plassert deg! Du skulle bare visst hvor lenge jeg har lett etter en Tone i de bloggene jeg har lagret... Tenkte jo umiddelbart at det var en eller annen Tone fra en annen blogg. Men da skjønner jeg!!;)

Tusen takk for kjempefine ord. Det setter jeg stor pris på!:)

Og mosten holder seg leeenge når den står uåpnet. En ukes tid i åpen tilstand...-men det har aldri skjedd at flasken får stå mer enn kvelden ut;)

www.hjertelig.blogg.no sa...

Beklager altså! Mente aldri å være hemmelighetsfull... Tenkte du skjønte det da jeg nevnte Tone jeg... så tullete av meg! Koselig å følge med blogen din i alle fall:)

God helg!

Klem Hege

C.G.T sa...

Jeg vil smaaaaakeeee!!!!!!!
Så vet du det, he he..

Håper du har kost deg i helgen med mamma!
Vi sees snart!

Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails