torsdag 16. oktober 2008

Da er spisestuen ferdig!Dette var deilig å bli ferdig med. Den rosa vasen er fra Ikea og jeg simpelten eeeelsker den!
Jeg måtte selvsagt til både Slependen og Furuseth for å få tak i den. På Furuseth hadde de kun utstillingsmodellen igjen. Har du forsøkt å kjøpe noe fra utstillingen til Ikea noen gang?? Det er en operasjon uten like kan jeg fortelle. Overtalelse av sjefen til sjefen til sjefen, etterfulgt av utfylling av skjema med diverse signaturer. For så å gå til billigkroken for å få rabatt. Hjelpes... De skulle bare visst hva jeg var villig til å gi for vasen.Bland nytt og gammelt. Det blir rent, spennende, personlig og delikat.En lesekrok? Eller kanskje en ammekrok? Uansett-kommoden som tv'n står på har Farfar laget. Ikke ante jeg at han kunne snekre møbler. Typisk at man får vite sånt etter at de har forlatt oss fra denne verden....Jeg har blitt veldig glad i den, og satt stor pris på at jeg fikk den.En liten samling bilder! Det var godt å få bilder på veggene... Plutselig ble det et hjem her. Bilde nederst til venstre er lille Emil's fot og håndavtrykk. Øverst til høyre er det bilde av farmoren hans som passer på "et sted der oppe"

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails