fredag 6. mars 2009

Et steg videre...Jeg har vært så utrolig redd for å lure meg selv... Få meg selv til å tro at vi en dag skal få en levende lillesøster med hjem. Og hvis jeg gjør for mange forberedelser...-vil jeg da bli straffet? Straff for nok en gang være naiv og tro på en fremtid som praktiserende mamma? "Jinxe-trollet" er nådeløs!

I dag gjorde jeg noe jeg lenge har gledet til. Samtidig kjente jeg at dette hadde jeg gruet meg til også. Med en forvirrende blanding av dårlig samvittighet og glede trosset jeg "Jinxe-trollet" og tenkte at dette ikke skal utsettes lenger. En kvalmende følelse, som likevel ga meg håp for fremtiden veltet inni meg. Jeg kjenner at fremtiden tross alt nesten sparket seg ut av magen om dagen. Det må da være et godt tegn?

Barnevognen som i ett år har stått nedpakket og bortgjemt står nå fremme i all sin prakt. Jeg pakket frem saueskinnet og la oppi vognen, tok på nyvasket og strøket dynetrekk. Også la jeg på vognteppe til slutt. Jeg lot meg selv bli kjent med vognen og våget til og med å se på funksjoner og detaljer. En liten stemme langt der bak hvisket: "Vær forsiktig, det er ikke sikkert du få brukt den vet du..." Men jeg overhørte det og tok tak i vognen og begynte å trille de få cm som rommet tillot. Så begynte jeg å vugge på den og tok meg selv på magen og sa "Dette skal vi få til, Lillesøster". Tror nemlig du vil like deg oppi der....

5 kommentarer:

Maria ( Idekroken ) sa...

Så mye fint du viser her! Og nydelig tanke å ha en blogg for sin mamma ;)
Klem Maria fra Idekroken

Siv Elin sa...

Kjære Camilla. Kjenner følelsen av jinxe-trollet så altfor godt. Levde med den i over ett år. Så skummelt og så vanskelig å forholde seg til. Håper du klarer å kose deg med dagen i dag og de lysende fremtidsutsiktene. Klarer du det så har du iallefall de gode minnene med deg uansett hva som skjer.. For det som skjer det skjer uansett hva vi gjør, tror jeg. Og du skal nok se at det går bra til slutt..

Klem!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Det vil hun nok. Og det vil dere!!

Vakkert skrevet - masse lykke til!!!

Anonym sa...

Utrolig fin blogg du har laget, Camilla. Og et utrolig fint hus. Koselig og stilfullt på samme tid.
Jeg setter utrolig stor pris på at du deler med oss dine innerste tanker og svangerskapet på godt og vond. Jeg har så lyst å kunne love deg at alt skal gå bra denne gangen, men vi vet så altfor godt begge to at ikke noe i dette livet er en selvfølge. Jeg gråter når du beskriver uroen din og smiler når du tenker positivt. For du har lov til å være positiv - du er nødt å være positiv. Dette skal gå bra! Gleder meg til å følge dere videre i den spennende tiden som ligger foran dere!
Klem fra Tone på Sotra

Camilla sa...

Hei Tone!

Tusen tusen takk for kjempefine ord! Det varmer skal du vite. Håper det går bra med deg!!?

Stor klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails