fredag 20. mars 2009

Tid for velvære!

Mens jeg lengselfullt ser køene hope seg opp en fredag ettermiddag, tenker jeg at akkurat nå har jeg viktigere ting å ta meg til. Men jeg vet hvor de skal og synes de er heldige. Likevel er trøsten at fjellkos og ski-idyll fint kan vente til neste år. Fjellet skal ingen steder... Det er jo klart at det frister med fredagskø opp mot hytta. Med lystig radio, kald solo og en diger ostepølse på halvveien er helgestarten bare kos og atter kos! Men som sagt...-hytteturene får gladelig vente. 

Ja, det er mange som reiser "oppover" denne helgen...-en slags førpremiere på påskeuken. Butikkene bugner av kolibriegg og gule stearinlys. Klarer de å vente eller tar de med seg litt opp allerede nå? Selv har jeg kjøleskapet full av tursjokoladen... Nei, jeg skal absolutt ikke på tur. I allefall ikke lenger enn til postkassen i håp om en hyggelig hilsen fra skatte-etaten. Men litt følelse av vår, påske og siste dose av vinter skal jeg da klare å lage her hjemme. Det er faktisk litt godt å fylle neven med snøen utenfor i hagen og kjenne at den nå har blitt litt råtten. Det betyr at den synger på siste værs og at det faktisk er et helt år til neste gang.


Så hva gjør jeg når alle de andre løser kryssord, smører fjellski, spiser appelsin i snørøysa, slikker til seg sol og kommer hjem med søte fregner? Jo, jeg unner meg masse velvære. Denne uken har jeg blitt skjemt bort til langt over det normale. Ventetiden kunne vært så uendelig mye lenger hvis jeg ikke selv ga dagene en ekstra liten piff i blandt. Så på onsdag dro jeg til byen for å bli forvandlet;)


Mitt første besøk var faktisk på Oslo Hudpleieklinikk. Der fikk jeg røsket opp i bustete øyebryn og farget permanent farge på både vipper og bryn. Siden det var drop-in time fikk jeg hele herligheten til halv pris! Så bar det over til naboen Tony&Guy hvor verdens hyggeligste mannskap stod klare for å ta i mot en overklar gravid. Latte, te, espresso, isvann??? Jo takk, gjerne det;)

Blond, ble blondere. En fortryllende ekstra-service ble gitt siden jeg "bar så tungt" og jeg lot meg selv nyte faste grep rundt den overanspente hodebunnen. Hele seansen ble avsluttet med en enkel hårklipp og en fantastisk styling jeg aldri kommer til å kunne kopiere med min egen hårbørste. Prisen var heller ikke til å falle i bakken for, så jeg tok med meg en saltvannspray i tillegg. Ikke spør meg hva den er godt for, men alt som har med sommer å gjøre går rett hjem hos meg om dagen;)Siden jeg hadde "spart" så mye penger, og i tillegg var så godt i gang kunne jeg ikke avslutte helt ennå. Bekkenet mitt ropte "Sett deg i bilen nå, kjære gravide kvinne" Mens hodet og hjertet forklarte bekkenet at med litt velvilje fra det klagende midtre festepunkt kunne jeg fint gli sakte bort til Markveien. Jeg vagger vel mer enn jeg glir, men til Markveien kom jeg. På vei til neste velvære-stasjon bar det inn på både baker'n, blomsterhandleren og en smykkebutikk. 

Til slutt ankom jeg parfymeriet Skin Tonic. Jeg trengte i grunn en dagkrem. Etter en full demonstrasjon av i.d.Minerals og et nysminket ansikt, falt valget til slutt på en enkel dagkrem....et serum....-og en concealer...-ja, og noe jeg ikke helt hva er(!?) Men med posen full av deilige vareprøver og opplevelsen av en kunnskapsrik og ikke minst raus dame hva gjaldt både service og gratis prøver var det hele vel verdt det.

Så skal man ikke skal på fjellet, kan jeg anbefale Grunerløkka på det varmeste.  Jeg er herved erklært klar for fremtiden!

3 kommentarer:

Frk. K sa...

Det hørtes utrolig digg ut!! Tror jeg må bestille time for øyebrynene og håret mitt jeg også. Godt å ta vare på seg selv litt!
Har tenkt på det lenge men ikke visst hvor jeg skulle gå. Er jo så mye å velge i. Takk for tipset! :)
God helg!

Lene sa...

Det høres ut som en drømme dag i Oslo! Jeg skulle gjerne ha vært på Grunerløkka. Gjerne på en fortauscafe med en latte og noe godt til... Men her sitter jeg gravid i uke 41, og med mer enn nok med å vagge rundt i huset. Jeg orker ikke engang hente posten, så nå er det vel greit om det skjer noe snart... Men som du sier så forsvinner verken fjellet eller Grunerløkka denne vinteren, og jeg kan alltids vente til neste år med det ( kanskje ikke Grunerløkka da.. ) Jeg gjør som deg, koser meg med påskesjokolade og har vel pløyd gjennom det meste i bladhyllen på narvesen den siste tiden..
Ha en fin helg!
Klem, Lene.

Mitt sommerland sa...

Høres ut som en herlig dag! Godt å ta vare på sæ sjøl:)
Go helg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails