tirsdag 17. mars 2009

Slipp lyset inn!I en tid hvor vi forventningsfullt venter på hva som vil spire utenfor døren de nærmeste ukene, er jeg fristet til å få mer av naturen inn i selve rommet. Ikke bare utsyn til alt som skal blomstre og gro i sommer, men også dagslyset vil jeg ha inn. Dagslys gir større romfølelse, en følelse av luftighet og velvære. Drømmen er å kunne lage en deilig lemonade på kjøkkenbenken, ta med seg et rykende ferskt interiørblad og tusle barbent ut på terrassen-DIREKTE fra kjøkkenet. Jeg ønsker meg en dobbel balkongdør i år!Ved å sette inn en stor glassdør i spisestuen kan familien nyte utsikten ut mot hagen og ikke minst sjøen under alle måltider. I tillegg vil det gi kjøkkenet et naturlig lys som gir mer energi til både kropp og sjel. Jada, jeg forsøker å selge inn idèen her hjemme... Ser jo at dette er sånn passe avslørende;)

Her er noen dører jeg har funnet forløpig. Er det noen der ute som har tips til andre (leveran)dører?

2 kommentarer:

C.G.T sa...

Den øverste var finest :-)

Camilla sa...

Ja, -men så kom jeg til å tenke på noe i natt... Bør jeg ikke ha samme listverk som alle vinduene i huset? Dvs utskjæringer og...Kremt. Jeg tror jeg fikk svaret kastet ned på meg nå (litt mer våken tilstand) Nei... Det trenger jeg ikke;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails