lørdag 7. mars 2009

Hva skal man velge?


(Foto: Vera Wang)

Jeg runder snart de gyldne tretti og føler at det snart er på tide å velge ut et service jeg ønsker å samle på. Problemet er bare det at det er så mye fint å velge mellom og nyhetene kommer like fort som jeg skifter smak. "Lace" fra Vera Wang har jeg likt siden det kom ut. Jeg blir liksom ikke lei... Men siden jeg allerede har begynt å samle på middags-service "Pearl" fra Villeroy og Boch ønsker jeg meg kun kaffe/kake-delene.(Foto: Villeroy Boch)

Middagsdelene til "Pearl" synes jeg er knallfine, bortsett fra sausnebbet... Den ser rett og slett litt rar ut! Men man må jo ikke ha alle deler. Sausnebb i f.eks sølv er jo vakkert!? Dessuten letter det litt på inntrykket når et bord er dekket med mye porselen. Apro på sølv... Må ha det og!:) "Anitra" er den store favoritten. Forløpig har jeg en beskjeden samling på et par kaffeskjeer...


(Foto: Lene Bjerre)

Også har det "nye" servicet til Lene Bjerre utmerket seg. Det er rett og slett bare vakkert! Kvalitetsmessig aner jeg ikke hvordan standarden er på dette. Noen som vet?

1 kommentar:

Liv Elin sa...

oh , ja valgest kvaler !! Synes de var alle flotte jeg , servicene du hadde vist frem .....Vi fikk service til vårt bryllup for 15(!) år siden - Det var Vieux Luxembourg fra Villeroy & Boch ....det går i hvitt m blått strå/blomstermønster og er vel egentlig ganske klassisk.
Det jeg synes er litt dumt , er at det er så mye blått- og føler det kræsjer" ofte med andre farger jeg har lyst til å pynte bordene med.
Men ellers er det jo veldig fint i seg selv.
(men kanskje noe å tenke på ? Å velge et service i nøytrale farger og mønstre , som lett lar seg komb. m andre farger? Men , er jo ikke sikkert du er like opphengt i at ting skal matche , som jeg !;)

Ellers leste jeg forrige innlegg og ble veldig rørt......Håper du snart kan få litt mer ro og trygghet i sjelen , og senke skuldrene noen hakk !!*klemmer*

God helg - fra L i Husrom & Hjerterom

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails