fredag 13. mars 2009

Gammeldagse blomster!


Blomster visner, men de går visst aldri ut på dato. Men blomster er "trend" det også... Mange arter får ligge i dvale en stund for så å bli populære igjen. Hortensia er vel et sikkert bevis på akkurat det.


Brudeslør sammen med roser er etter min mening litt nittitalls. Men så fort man setter denne nydelige "snowflake"-blomsten alene i et Norgesglass, blir stilen en helt annen. Brudeslør er billig (i allefall hos min lokale blomsterbutikk) Og når jeg vil ha noe levende inn i stua er det veldig enkelt og dekorativt med et par snittblomster og litt brudeslør. Dessuten holder de seg mye lenger enn tulipanene;)

2 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Titter innom for å ønske deg en go`helg,nydelig med gammeldagse blomster:O)Klem fra Maliva

Lene sa...

Heisann!

Takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min! I dag er den store dagen som jeg så lenge har hatt nedtelling til. Derfor er det litt rart å sitte her på termindagen og vente. Jeg gjør det beste ut av ventetiden, og skal i dag bare kose meg med blogging og sjokoladekake. Etter å ha lest innlegget ditt, tror jeg mannen skal få i oppdrag å kjøpe en hortensia til stuebordet. Svigermor som arbeidet på sykehjem kjøpte seg aldri hortensia. Hun mente det var en typisk sykehjems blomst ( hva nå enn det er..) og passet best med de aldre. For meg er derimot hortensia en av de vakreste blomstene jeg vet om. Synes den har utrolig vakre farger!
Ha en fin lørdag!
Lene.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails