søndag 1. mars 2009

Redebygging!

-det er vår, jeg ruger og vi bygger rede. I fjor lagde vi rom til den lille gutten vår, mens i år lager vi pikeværelse. Vi har brukt mange krefter på å omstille oss, men har aldri vært i tvil om at den lille prinsessen skal få samme forberedelse og velkomst som vi ønsket for storebror.
På hjemmesiden til Laura Ashley kan man enkelt finne inspirasjon hva gjelder farger og interiør.
Det er mye å velge i, og mange ting man ikke finner i de tradisjonelle butikkene her hjemme.Jeg skulle gjerne hatt tapet på èn vegg, men siden vi har panel blir det litt mye arbeid. Vi har valgt å beholde fargen vi malte i fjor siden den passer til både gutt og jente. Er forøvrig veldig fornøyd med det fargevalget. Rommet kan du se her.

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Etter å ha fulgt bloggen din en god stund, er det på høy tid å fortelle deg hvor godt jeg liker den :). Jeg smiler og blir så glad når jeg ser forberedelsene til at jenta skal komme, men jeg vet også hvilke blandede følelser man går med i et svangerskap som ditt/deres. Synes det er kjempeflott at du skriver så mye om Emil, han har to hjertevarme foreldre :). Vi har ei lita englejente som ikke fikk oppleve verden, og fikk en "ny" lillesøster et års tid senere. Mange blandede følelser hele veien... (Jeg har ikke orket å holde meg aktiv inne på englesiden, men leste om dere i det siste bladet fra foreningen. Flott artikkel!!)

Kos dere stort med redebyggingen - ikke lenge igjen nå :)

Varm klem

Camilla sa...

Hei Cecilie!

Det var en utrolig hyggelig melding å få:) Setter så stor pris på at andre også får gleden av denne "bloggingen"-det gjør det jo enda litt mer meningsfult. Ja, da vet du jo hva vi nå står midt oppi, ja... Og det jo ikke akkurat over etter at "nytt" barn kommer til verden. Men jeg gleder meg utrolig masse til å endelig få treffe lillesøster. Vi får bare ta alle de følelsene som kommer og gjøre det beste ut av alt!

Igjen, koselig at du følger bloggen! Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails