søndag 22. mars 2009

Ti dager igjen...

Det er ti dager igjen til vi skal få treffe deg. Til du skal ligge i armene mine. Til vi skal få lukte, kjenne og se deg. Vi skal nok gråte litt sammen også...
Det er ti dager til du får det vakre navnet ditt. Vi gleder oss sånn til å kunne få gi deg det.

Jeg er lei for at jeg ikke har vært like flink til å snakke med deg, synge for deg og inkludere deg i løpet av alle disse månedene. Jeg har vært så inderlig redd for å miste deg, skjønner du lille skatt. Og frykten...-den har bare vokst i takt med magen. Jeg har vært så redd for det uungåelige...-det å bli glad i deg. Elske deg og føle at jeg ikke kan leve uten deg.

Det er pappan din du har hørt gjennom magen. Den mørke, litt hese stemmen som har forsøkt å gjøre seg så myk og mild som mulig vet du. Som kaller deg for alle de rare tullenavnene... Det er bare fordi han har blitt så glad i deg skal du vite. Han elsker at du dytter det skjeggete ansikt hans lett med foten din...Du får benytte muligheten nå som du har den, lille vesle du.

Endelig er ventetiden over. Det har vært et langt svangerskap, som likevel har gått ganske fort.
Jeg synes i grunn jeg har vært ganske flink til å bruke dagene. Om ikke så fornuftig, så har jeg fått dem til å gå forbi med mening. Jeg har forsøkt å kose meg, og ikke minst fortsette med forberedelsene til at en liten baby skal ta over styringen her hjemme. Jeg har brukt mye tid på å ta godt vare på deg inni magen min. Forsøkt å føle deg med jevne mellomrom og fulgt alle bevegelser. Jeg har sjekket at du vokser godt og gitt kroppen de medisiner vi har trengt for at du kan få kunne komme til oss.

Kanskje jeg har vært litt forsiktig for å være lei meg også. Jeg vil ikke at du skal føle mine tårer og den vonde følelsen som ofte setter seg i brystet. Men i blandt klarer ikke mamma å holde følelsene tilbake. Noen ganger kommer dem bare som en stor bølge og jeg må streve for å ikke drukne. Kanskje det er du som redder meg ut av disse vanskelige stundene...

For når jeg holder deg i armene mine utenfor magen -kjenner jeg at du min aller største kjærlighet, sammen med storebror og pappa.

Kjære lille venn, -nå er det bare ti dager igjen. Vi er i ferd med å nå det store målet... Vi gleder oss så inderlig mye til å treffe deg! Mamma

9 kommentarer:

Jannicke sa...

Et vakkert og sårt innlegg...
Så fint av deg å dele dette med oss.
Jeg ønsker deg og den lille alt godt på jord.
Klem fra meg.

Ingrid sa...

Nydelig innlegg!!! Ja, nå er det ikke lenge igjen til dere får holde skatten i armene - tenk hvilket magisk øyeblikk det blir! Endelig få se hvordan den lille ser ut, og lære å kjenne et nytt, perfekt lite menneske...
Ønsker dere all mulig lykke til framover!!! Spennende dager nå... :)
Stor klem

Hilde sa...

Ja tenk nå er det bare ti dager igjen, i morgen er det niog så åtte.
En helg til som alltid går fort....
Nydelige ord du har skrevet til lillemor.
Klem fra mormor:)

Meg sa...

10 dager går fort, men samtidig veldig sakte. Ønsker deg en fin "ventetid" og gleder meg på dine vegne at du snart skal få møte den lille prinsessen deres.

Anonym sa...

Nå renner tårenen i strie strømmer her Camilla. Du skriver det jeg selv tenker og føler, og det er så rart, men samtidig så godt å se at vi er flere.. Nå er det bare noen dager igjen til vi er i mål!!! Gud som jeg gleder meg..jeg får nesten ikke puste når jeg tenker på det. Ønsker deg lykke lykke til med innspurten. Stor klem fra Vibeke

Camilla sa...

@Vibeke: Vil bare gi deg en stooor bamseklem. Kjenner du det?;)

JK sa...

Et virkelig vakkert innlegg!! Det er ikke lenge igjen nå:)Dagene kommer til å gå fort!! jeg ønsker deg så masse lykke til Camilla!!
Stooor klem!

Anonym sa...

Så vakkert du har skrevet til henne, Camilla. Jeg kjenner meg så inderlig godt igjen, så lang ventetiden er, så sårt det kan være.. Om ikke lenge er den tiden over, og du kan snart ikke forestille deg at hun noengang IKKE har vært her. En merkelig følelse..

Veien hit har vært lang og den har vært tung, men det er så inderlig verdt det- tro meg!

Du lille knøtt av glede, vi er mange som venter så spent på deg.. og jeg vet allerede at jeg er glad i deg- akkurat som jeg er i den herlige mamma'n din!

En stor klem fra Silje
(som tenker masse på dere alle sammen om dagen!)

Camilla sa...

Åh, Silje...-så god du er!! Du rører meg skal du vite:) Jeg er glad i deg og!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails