mandag 2. mars 2009

Jakten på den perfekte lampe!

(Foto: Designbelysning)

Nå er vi i full gang med oppussing av soverommet vårt. Det skal bli lunt, tøft og innbydende. Belysning er alltid viktig for å oppnå riktig stemning. Det gjelder jo for alle rom, men kanskje spesielt for soverommet? ;) Nå har jeg brukt noen dager på å finne "den rette", men det er og blir en liten utfordring!


(Foto: Lene Bjerre)

Jeg hadde et håp om å finne drømmelampen hos Lene Bjerre.
Nå skal det sies at jeg ennå ikke har vært i filialen deres på Frogner, men vi får se hva vi får til. Jeg har nemlig sett meg ut en modell inni hodet mitt som kunne vært en Lene Bjerre.
(Foto:Ikea)
Eller så svikter Ikea sjelden da. Det er bare det at den nederste lampen har vi to av i stuen og èn i gangen. I tillegg har jeg en liggene som skal opp et eller annet sted... Kjedelig med en og samme lampe over alt. Det går jo ikke!!;)Hvis noen har sett en vegglampe i sølv med sølvskjerm, er jeg veldig interessert i å bli tipset!
Skjermen kan både være rund eller kantet. Den må ikke være for stor, men i "nattbord-lampe"størrelse.

1 kommentar:

Mitt sommerland sa...

Hei:)
Se på living.no, vet ikke om de har akkurat det du ser etter, men du får ta en titt:)
Lykke til med letingen!

Hilsen Rannveig

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails