onsdag 14. oktober 2009

Fliser på bad!Ingen enkel sak! Det er jo så mye flott å velge mellom... Vi skal kun fornye gulvet pga at de "gamle" har løsnet (igjen). Vi har både hatt lange og mellomstore fliser. Grå og brune... Og nå tror jeg de blir små og helt lyse! ;) Man må jo prøve litt forskjellig, ikke sant? Puh!


I dag har badet vårt beige fliser som på bildet til venstre. Interiøret går i mørke bruntoner. Så for å oppnå en lett og luftig romfølelse, ser jeg for meg at en 10x10 flis med en noe lysere beigefarge kan være tingen...? I tillegg vil jeg videreføre de små flisene vi har på dusjveggen slik som på bilde helt øverst til høyre. Evn legge tilbake rullesten som vi en gang hadde.

Valgets kval! Noen med innspill?

2 kommentarer:

Bea sa...

Det er ikke lett når det er så myee vakkert å velge mellom. :o)


klem fra Bea

Mitt sommerland sa...

Rullestein på dusjgulvet tror jeg blir perfekt! Herlig med litt massaje for trette bein. Uansett hva du velger tror jeg det blir et lekkert bad:) Go helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails