mandag 12. oktober 2009

Julegaveshopping fra sofa'n i år!


Jeg har lyst til å dele noen flere smakebiter fra forrige ukes innvielse av showroom hos Garberg Design. Som mange vet er Vipp et av Danmarks store designikon, og historien er romantisk som bare det. Holger Nielsen som fikk laget pedalspannet til sin kones frisørsalong, har sørget for at til og med avfall blir pent å se på;) Dette er søppelspannenes Rolls Royce!

(www.vipp.com)

Så har du (som jeg) bestemt deg for å både begynne tidlig og handle julegavene på nett i år, vil jeg anbefale et besøk hos Garberg Design. Hvem setter vel ikke pris på et stort badehåndkle i deilig kvalitet fra Vipp? Her er det mange godbiter!I tillegg må jeg bare vise dere en liten smakebit av det siste fra Russel Hobbs! Er jeg i ferd med å forelske meg i en ny vannkoker og sette en tykk svart strek over "Dualit" på ønskelisten tro? Bilde nr. 1 er en brødrister med Swarovski krystaller... Ja, det er helt sant!


Dette er mitt første møte med Russel Hobbs, og det frister til gjentagelse. Både når jeg skal riste brød og koke kaffe må han gjerne stå rett foran meg!4 kommentarer:

MissMette sa...

Så mye fint! takk for tipset. Er stort sett ferdig med julegaver, da jeg kjøper litt nå og da i løpet av året, men skal inn å se mer på denne nettsiden :)
Kan jo hende jeg finner noe til huset vårt... smil
Ha en fin uke, klem fra Mette

Camilla sa...

Allerede? Så flink du er:) Ja, her er det mye fint til nytt hus. Det er helt sikkert! Og det beste er jo å få det rett på døra.

ToneAnemone sa...

Jeg kan bare bekrefte at Russel Hobbs passer utmerket i ett hvert hjem!! Makan til kuul design!! Er superfornøyd!! :-)

Cecilia sa...

Vi har denne kaffetrakteren og er sååå fornøyde. Har også vannkoker fra duailt, den er absolutt å anbefale.. så ikke stryk den .. hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails