fredag 2. oktober 2009

FrostRøyk!

Gjør været noe med deg? Hva med årstidene? Lar du deg inspirere av naturens elementer? Det gjør definitivt jeg... Sommer og varme sommerkvelder over for denne gang, og med det blir sommerhagen pakket bort. Kanskje litt bittersøtt, men nå er det hjemmestrikkede lester, ullpledd og store te-kopper som skal frem. Store kubbelys og Jan Eggums vakre viser skal få regjere frem til jul.

Frost og rim har lagt seg på hustakene, og en grå dis hviler døsig over bygda hver morgen. Jeg lar meg tenke grått, helt uten å føle meg deprimert. Men sommerhagen er nå blitt kjølig, men likevel varm. Luftig, men intim og med detaljer fra naturen...Det eneste jeg savner er litt rekved og stener fra stranden her nede... Det får bli neste ukens prosjekt!

Nå er det forresten grå skinnfeller å få tak i på Ikea. De gjør seg særdeles godt i "hvite hjem".
Løp og kjøp!


1 kommentar:

Hilde Heimdal sa...

Så koselig du har det :) !!

Du den bua mi er det min far som har tegnet og bygd :)

Den er vel rundt 10 kvm tror jeg....har fått innreda den og fått inn litt ting så skal se om jeg kan få tatt noen bilder å legge ut snart :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails