tirsdag 6. oktober 2009

PastellPiken!

I helgen fikk jeg en nydelig overraskelse i posten. En venninne har strikket sårt etterlengtet ullsokker til Lycke. Kall meg gjerne gal, men jeg har bare lyst til å ramme dem inn og henge dem på veggen:) De er rett og slett supersøte!

La oss være litt i det supersøte hjørnet litt til...:

Rice har knallfine spiseskjeer til småttisene. Den lange "halsen" gjør det enkelt å mate selv en liten urolig krabat. Jeg elsker pastellfargene de kommer i, og matcher selvsagt kaffekoppene jeg har fra før:)

Smekke fra Cath Kidston og tåteflasker fra MariMekko. Alt kjøpt på Bærums Verk.Her er pastell-piken min! I sin "splitter" nye lekegrind. Baby Dan Whitewash... Glir rett inn i den lyse stua og Lycke koser seg veldig! Spilledåsa er fra Mamas & Papas. Også kjøpt på Bærums Verk.

4 kommentarer:

Bakketun sa...

Ullsokker er veldig kjekt å ha. Skjønner godt tanken med å henge de på veggen ;)

Så flink du er som lager barnematen selv!

Klem, Christel

Vibeke sa...

Supersøte sokker! Får ikke nok av det her i huset heller. Heldigvis har Hermine både en mormor og en bestemor som elsker å strikke :o)
Lycke er såå nydelig!! Ser ut som hun koser seg i grinden sin.

Ha en fin dag!

Klem Vibeke

Anonym sa...

Så utrolig nydelig da :)
Klem, anne marie

Silje C sa...

Lekre bilder, Camilla! Og så fin Lycke er i lekegrinden sin:-) Når sokkene er ferdig "brukt" (det er fortere enn du aner!) så SKAL du henge de på veggen. Ikea har fine dype rammer, slik at du får en litt fin 3d effekt på det.

Klem Silje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails