fredag 16. oktober 2009

God Helg!

Dessverre var det ikke denne himmelen vi våknet opp til i dag, men siden det er fredag og snart helgekos med familien skinner sola i allefall i sinnet. I går var det helt fantastisk på vår kant av landet... Frost på morningen og godt og varmt på dagen.

Etter gårsdagens barselyoga, var det bare å hente frem puter og tepper. Det skulle nytes te, bringebærmuffins og et interiørblad på balkongen! Jeg vil gi dere et lite musikktips jeg fikk hos min yogalærer. Vargo/ Beauty. Jeg har selv lastet den ned fra spotify og musikken er fantastisk avslappende.

Og endelig fikk jeg plantet om pelargoniaen min... Håper den vil blomstre like godt inne som ute og at den tålte noen dager med frost:) Noen som vet om den takler litt hortensia-jord? (sur jord) Hadde nemlig ikke annet for hånden i går kveld...


1 kommentar:

ANETTESHUS.COM sa...

En riktig god helg til deg også!!!

Klem Anette:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails