torsdag 1. oktober 2009

Englefjell!

I dag ble jeg presentert for noe helt nytt. Så nytt at det ikke er på det norske markedet ennå. Nei, jeg har ikke blitt engasjert i fjellgeiter.... Vi snakker Angel Des Montagnes. Eller Englefjell rent oversatt til norsk...(er det rart jeg blir betatt?) En hjemmeside verd et besøk!

Nå som vinteren er på vei og luften er kald, vil jeg ha frisk pust innendørs også. Tiden er inne for forandring og fornyelse. Jeg vil ha det rent, rått, sanselig og vakkert. Og jeg vil ha design med mening. Gi meg et kunstnerisk uttrykk, en historie og et stykke produkt lagd med lidenskap og gode tanker. Vi snakker fransk design som det simpelthen oser Skandinavia av. Så enkelt, men funksjonelt.


Det er Garberg Design som har skaffet godbitene til Norge og her har du både bloggen deres, samt nettbutikken. Forøvrig en utrolig enkel og oversiktlig webshop. Jeg for min del gleder meg til å se Angel Des Montagnes ute i butikkene...

GarbergDesign BLOGG
GarbergDesign WEBSHOP

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails