mandag 13. oktober 2008

Ja, nå er det jul igjen!!

I allefall i følge handelstanden... Da jeg tok min daglige tur innom butikken var det ikke til å misforstå. Julen er visst farlig nær. Det første jeg kom til var mineralvannet. Der lyste den røde julebrusen opp mellom pepsi max og villa farris. Når jeg tenker meg om la jeg ikke merke til om juleølet hadde nådd frem til butikkhyllene ennå. Det må jeg sjekke...Uansett- dette provoserer meg! Jeg blir rett og slett litt sur fordi "noen" utvanner MIN Desember. MIN jul!

Videre bar handlevognen den til fruktavdelingen. Og ganske riktig,-både dadler og svisker var allerede strategisk lagt på plass ovenfor epler og bananer. Kokosnøtter var det også der i dag. Tror ikke jeg har sett kokosnøtter å denne lille nærbutikken før?? Om det har noe med at vi snart sitter med stua full av nisser å gjøre eller om de rett og slett bare har utvidet sortimentet sitt er jeg usikker på. Det er heeelt sikkert fordi det liksom snart er jul!

På full fart mot kassen ser jeg julemarsipan, cognac-kuler og krydderkake... Jeg stopper opp et øyeblikk. De cognac-kulene er farlig gode! Men jeg tar meg i det... Jeg må ut her i fra. Men ikke uten å klemme på krydderkaken fra Dancake. Jeg må alltid det. Den er usannsynlig myk! Nei, jeg må virkelig ut her i fra.

Men har du sett!? Mens jeg står i kassakøen roper både Hjemmet og BoNytt på meg. "Oppskrift på årets julebakst" "Lag din egen julepynt" "Julero i hjemmet" osv osv.... Hva gjør jeg nå da? Jeg som alltid kjøper de månedlige utgavene... Skal jeg virkelig kjøpe juleting i oktober? Hva skal jeg få lese om i Desember da? Bademote? Grillmat? Årets hagemøbler?

Jeg er kanskje sær, hormonell og på vei til å bli gammeldags....-men jeg liker ikke dette jeg altså!

5 kommentarer:

Hilde sa...

hahaha...det er nok bare å innse fakta...jula er farlig nær.
men enig med deg, altfor tidlig og hva med holbarhetsdato. Det blir jo gammelt før jul, vi kan jo ikke begynne å spise daddlene nå.hmmm... noe å tenke på.
klem

Kine sa...

Da skal du ikke komme hit!!.. Er helt sykt.. Tror det er likefør pynten kommer i gatene:S Jeg blir deprimert. Det er piler i butikkene denne veien for julegavetips, i matbutikkene er det STOOORE hyller med massemasse julegodt.. tror ikke jeg har sett så mye julegodt på et sted:S Finner julegaver allerede nå. men jeg kan jo ikke kjøpe noe før i desember, moroa blir jo helt borte:S I går i butikken så jeg en dame som hamstra julegodt og sjokolade kalender.. stakkars personene som fikk de kalenderene. Gamle sjokolader ekke digg:S Håper alt er bra med deg ellers:) Klemmer fra London:D

Ellen sa...

Hææ....Dadler får vi nå hele året da!! det andre er heller ikke tidligere enn det pleier å være, det er bare det at vi glemmer fra år til år,hihihi.. Ellers har du en veldig fin og morsom blogg jenta mi!! stor klem fra tanta di!!

Anonym sa...

Du er absolutt ikke sær!!! For jeg er helt enig med deg. Reagerer også på at juletingene har kommet i butikken allerede. Bestemmer meg hvert å for at jeg skal ignorere alle juletingene og ikke kjøpe noe før 1.des. Klarer det som oftest ikke, for det er veldig godt med Lerum sin julebrus og marsipangriser!!! Men da er det ikke noe gøy å spise dette når julen nærmer seg.
Vi skulle virkelig ha demonstrert mot at jula kommer tidligere og tidligere for hvert år. Men vet ikke helt hvordan!?!?!

Camilla sa...

@Tone. Hva med en facebook-side? "Vi som vil beholde julen i desember" eller noe sånt? he he.. Lerum sin julebrus er god!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails