mandag 23. november 2009

Badet er ferdig! -igjen!

Da var flisene på badegulvet lagt og vi er veldig fornøyde. Dessverre har ikke prosessen frem til dagens gulv vært helt enkel. Kort tid etter at vi overtok huset begynte flisene å sprekke opp. Vi måtte få lagt dem på nytt, men kort tid etter sprakk de opp for andre gang. Da valgte vi å bytte leverandør som anbefalte oss å minske størrelsen. Flisene vi hadde den gang var skifergrå og avlange,-virkelig lekre! Dessuten hadde vi rullestein i dusj-sonen:) Det var synd å endre til kjedelige 20x20, men alt for et gulv som ikke sprekker opp.

Dagen før vi skulle bli foreldre for andre gang, måtte vi finne nye fliser. Ingenting annet enn oppgaven påfølgende dag var så veldig viktig og jeg bestemte meg for å bestille fliser usett pr tlf.(!) Kanskje ikke så smart, da jeg ba selgeren om "hva som helst bare de er gråbrune..." Ikke visste jeg at gråbrune kunne tolkes som rødbrune...:) Det lekre badet vårt var ikke like fint lenger for å si det sånn!

Men så skulle det vise seg at heller ikke disse flisene ville sitte, og vi måtte igjen bytte ut gulvet.

FØR:
Nå, etter to år har vi et badegulv som vi håper at vil fungere som det skal. Dessuten valgte vi lyse fliser denne gangen, hvilket vi er veldig fornøyde med! Og rullesteinen er også tilbake!:)

ETTER:
2 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Det er deilig tenker jeg, med nytt bad - igjen! Håper det holder seg denne gangen!

Vibeke sa...

Lekkert bad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails