tirsdag 3. november 2009

Julegavetips!
Siden vi er så godt i gang med å sende gaveønsker til nissen og finne perfekte julegaver til familien, kan jeg like gjerne fortsette med noen julegavetips!

Som flere av dere vet har jeg lidenskapelig forelsket meg i Lilleba sine barneklær. Nå har jeg også selv fått oppleve hvor behagelig bambus og bomull er å ha på kroppen... Gjertrud, Mormors blonde er en kosedress som faktisk får meg opp kl 0600 med et smil om munn. Ja, det høres banalt ut...Men det er helt sant!

Det som kanskje er det søteste med det hele... Min mormor heter faktisk Gjertrud!:)

Men jenter...-denne dressen bør stå på ønskelisten i år! Og barna vil merke at pysj ikke bare er en pysj når Lilleba ligger under årets juletre! Dessuten finnes det en dress til mannen også! Den har en fantastisk print, men mannen her i huset etterlyser en heldress med luke i rompa! Her er nettbutikken:)

3 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Hel dress til menn. Det ønsker jo min kjære seg. :)
Det må sjekkes ut! Takk for tips.
Ha en fortsatt fin dag.
Anine

Vibeke sa...

Står på ønskelisten min hvertfall :o)
Hermine har 3 pysjer derfra og jeg elsker de!

Elin K ♥ sa...

Vår lille snuttegutt ønsker seg nok en sånn, han som er en myk liten mann og elsker myyyke ting!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails