søndag 1. november 2009

Emil, -i kveld var vi sammen!
Det er Allehelgens dag, og vår lille familie har tilbragt kvelden i Løkkehaven i Sandvika.  Hjertefred 2009 ble arrangert for fjerde året på rad, men dette var naturlig nok første gangen for oss. Det ble en fantastisk stemningsfull kveld. Vakker harpemusikk, sølvguttene, lys og engler som gikk rundt for å samle inn våre små himmelbrev.

Disse bildene tok jeg av en mamma med sin nydelige lille datter. Syntes det passet så godt til denne siden... Jeg ber spesielt om at bildene ikke blir kopiert og brukt andre steder.


Lycke sov så godt i vognen mens barnekoret sang "Jeg har ei tulle med øyne blå..." Det ble veldig sterkt, rørende, sårt og vakkert på en gang. Å bære på et savn, men likevel føle en uendelig takknemlighet, gir en følelse jeg synes er vanskelig å beskrive. Men Bjørg Thorhallsdottirs intensjon om å feire sorgen og livsgleden ble for min egen del oppfylt.
Emil, min skjønneste lille gutt...-I kveld var vi sammen!

Les mer om Hjertefred her.

6 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Flotte bilder, skulle jo så gjerne ha vært der i kveld. Men vi har tent lys her hjemme i stedet.

Vakre bilder du har tatt!

Lene sa...

så sterkt og vakkert du skriver. Tenker på deg og på din lille Emil...
Jeg er så lei meg for at du ikke fikk beholde gutten din, kan ikke forestille meg hva du har gått gjennom. Men tenk i dag var dere sammen....

mange klemmer fra meg!

Anonym sa...

Så nydelig du alltid skriver om din lille Emil og så godt at dere var sammen...

Varm klem fra Monica

Vibeke sa...

Dette var et sterkt og nydelig innlegg. Klarte ikke å holde tilbake tårene.. Sorg og glede, hånd i hånd!

Må ha vært godt å være der i går.

Stor klem

Anonym sa...

Jeg var med å arrangerte Hjertefred, og takker deg for at du kom og fordi du skriver så nydelig om det.

klem fra Marit, på vegne av Björg Thorhallsdottir og alle Hjertefreds hjelpere

Unknown sa...

Nå har jeg lest hele (jepp!) bloggen din, og jeg sitter her med tårevåte kinn..
Så utrolig mye sterkt du skriver..
Så godt for dere å få være sammen, tenker veldig på dere...

stor klem og ønsker om en god helg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails