mandag 30. november 2009

Jentenes Julebord!

Julebord blir ofte møtt med skrekkblandet fryd eller rett og slett bare skrekk...Siden vi ikke har julebord på min jobb er jeg så glad for at jeg likevel får ta del i Jentenes Julebord for sjette året på rad. En herlig tradisjon som alltid viser seg å overgå fjorårets.

Som skikkelig jente-jente synes jeg forberedelser til kvelden er viktig. Kjole, sko, sminke, hår, smykker, vesker.... -ja, alt som får en litt trøtt og sliten husmor til å føle seg som en prinsesse for kvelden. Jeg dro den litt langt i år og fikk satt opp håret hos frisør denne gangen. Kunne ikke blitt mer fornøyd!


Når det kom til antrekk stod det mellom en liten sak i pudder-rosa og "den lille svarte" Og siden huden min går i samme fargeskala som den førstnevnte ble det svart i år igjen. Trygt, diskrè og vakkert! Begge kjolene var fra HM, og skulle du fortsatt ikke ha funnet antrekket for julaften og ikke minst nyttårsfesten kan du ta en titt her.

Etter en helt fantastisk treretters bestående av rakfiskruller, indrefilet av svin med herlig tilbehør og appelsinsjokolademousse gikk kvelden til å skravle slik som bare jenter med litt sprudlevann kan. Taler, morsomme quiz og dans hører også med til Jentenes Julebord. Etter middag og vorspiel bar det ut på byen og hva er vel ikke da bedre enn å få gå foran den lange køen, fri inngang og champis på bordet?

Takk for et strålende julebord. Jeg har ikke danset slik siden før jeg ble gravid med Emil... Virkelig godt å få svingt seg igjen, og jeg gleder meg allerede til neste år!!

4 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Så bra at du koste deg. Herlig med slike julebord. Gleder meg til mitt, som er neste uke! Årets høydepunkt!

salige lavendel sa...

Det var noen utrolig lekre bilder du hadde i dette innlegget!!

Lisas hjem og skatter sa...

Herlig!!! virker som du storkosa deg :) deilig å kunne unne seg litt ekstra!!! Jeg er virkelig kommet i julestemning og gleder meg masse til alt som skjer fremover!

ha en fin kommende uke :)

klem/Lisa

Garberg Design sa...

Hei,
Så fint at du hadde en flott kveld!
Ingen fest er som en skikkelig jentefest med gode venninner.Ha en fin uke:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails